Jyväskylän Hoiva­palveluyhdistys: Sekä konsernin talous että RAY:n projektit hoituvat Maestron avulla

Jyväskylän Hoivapalveluyhdistys: Sekä konsernin talous että RAY:n projektit hoituvat Maestron avulla

Maestron tarjous kattoi ihan kaiken, mitä tarvitsemme

Näin toteaa talouspäällikkö Heli Matikainen Jyväskylän Hoivapalveluyhdistyksestä. Monialaisen, useita eri yhtiöitä käsittävän palveluntuottajan käyttämän ohjelmiston piti taipua sekä konsernikirjanpitoon että mahdollistaa RAY:n rahoittamien projektien tarkka taloudenhallinta. Maestro toimii hyvin molemmissa ja tarjoaa lukuisia muitakin etuja.

Jyväskylän Hoivapalveluyhdistys on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys, joka pyörittää päiväkoteja sekä tuottaa hoiva-, asumis-, ja ateriapalveluita kaikenikäisille omistamissaan kiinteistöissä ja asiakkaiden kotona. Konserniin kuuluu viisi erillistä yhtiötä. Vanhuspaikkoja konsernin palveluiden piirissä on 150, lapsia päiväkodeissa noin 300. Vakituista henkilökuntaa palvelut työllistävät 200 henkilöä ja sijaisia ja lyhytaikaista henkilökuntaa noin 150 henkilöä.

Jyväskylän Hoivapalveluyhdistys tarvitsi uuden palkanlaskentaohjelman, kun entisen päivittäminen lopetettiin. Saman tien kilpailutettiin koko taloushallinnon ohjelmistokokonaisuus, ja valituksi tuli Maestro.

– Maestro on ollut aivan mahtava! Se nopeuttaa työtäni ihan hirveästi, iloitsee talouspäällikkö Heli Matikainen puolentoista vuoden käytön jälkeen.

Laaja kokonaisuus ja kilpailukykyinen hinta

Jyväskylän Hoivapalveluyhdistyksen toimintaa pyöritetään viiden eri yrityksen nimissä, joten ohjelmiston piti taipua myös uusien yritysten perustamiseen ja konsernikirjanpitoon.

– Aikaisempi palkanlaskentaohjelma oli todella huono. Siksi halusimme vaihdettaessa toimivan ja mahdollisimman laajan ohjelmiston, joka olisi kytkettävissä työvuorosuunnitteluun, kertoo Heli Matikainen.

– Kilpailutimme ohjelmat, ja Maestron tarjous kattoi ihan kaiken, mitä tarvitsemme. Toista näin laajaa kokonaisuutta ei ollut tarjolla.

– Laajuuteen verrattuna myös hinta on kilpailukykyinen.

Lisäksi Maestron avulla onnistuu hyvin esimerkiksi RAY:n rahoittamien projektien talouden hallinta, jossa valvonta ja vaatimukset ovat tiukat.

Uusi yhteistyökumppani Maestron kautta

Talouspäällikkö Heli Matikainen on Jyväskylän Hoivapalveluyhdistyksen ainoa taloushallinnon ammattilainen. Maestron avulla kirjanpito onnistuu yhdenkin ihmisen voimin.

– Minulta on jäänyt todella paljon töitä pois. Vielä neljä vuotta sitten kaikki palkat siirrettiin pankkiin käsin, siinä meni kaksi päivää. Nyt ne menevät yhdellä napin painalluksella! kuvailee Matikainen. – Myös palkkalaskelmat voidaan siirtää sähköisesti netPostiin tai tulostettavaksi.

Itse palkanlaskennan konserni on ulkoistanut Mediatili Oy:lle, joka on Maestron tilitoimistokumppani. Yhteistyöstä saadaan muutakin hyötyä:

– Halusimme sellaisen kumppanin, jolle ohjelma on ennestään tuttu. Näin voimme saada Mediatilistä apua esimerkiksi silloin, kun minulle tarvitaan lomatuuraajaa, selittää Heli Matikainen.

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö