Ovidoor Oy ja Finkova Oy: Kustannustehokas ja luotettava Maestro on hyvä kumppani tilitoimistolle ja heidän asiakkaalleen

Kustannustehokas ja luotettava Maestro on hyvä kumppani tilitoimistolle ja heidän asiakkaalleen

– Emme hakeneet vain ohjelmistoa, vaan selkeästi kumppania, kertoo tilitoimisto Ovidoor Oy:n Ville Mykkänen. – Maestrolla on samanlaiset arvot kuin meillä ja yhteistyö on avointa ja hedelmällistä molemmin puolin.

– Maestro on kustannustehokas käyttää, ja sitä kehitetään jatkuvasti, kiittää myös Ovidoorin asiakas, Finkova Oy:n Anssi Lahti.

Tilitoimisto ja sen asiakas

Ovidoor Oy on kesällä 2013 uudelleen aktivoitunut tilitoimisto, joka on toiminut jo 1990-luvulla, tosin eri nimellä. Uudet omistajat saanut yritys ei aio jäädä pieneksi tilitoimistoksi, vaan tavoitteena on kasvaa 5-10 henkilöä työllistäväksi tilitoimistoksi jo lähimpien 5 vuoden aikana.

Finkova Oy on vuonna 2010 perustettu raskaan teollisuuden venttiileihin erikoistunut maahantuontiyritys, joka työllistää 5 henkilöä. Finkova Oy on ollut Ovidoor Oy:n asiakas viime vuoden lopusta.

– Maestro oli minulle tuttu aiemmasta palkkatyöstäni, jossa seurasin alan softaa. Omaan yritykseeni halusin ehdottomasti valmistajan konesalista käytettävän, modulaarisen ohjelmistokokonaisuuden, jotta asiakkaatkin pääsevät mukaan sitä käyttämään, kertoo Ville Mykkänen Ovidoor Oy:stä.

– Maestron Henri Niiranen ymmärsi hyvin aloittavan tilitoimiston tilanteen ja rakensi meille sopivan palvelupaketin ja kumppanuusohjelman.

Ei lainkaan käyttökatkoksia

Ville Mykkäsellä oli selvä näkemys siitä, ettei hän halunnut järjestelmää, jossa perustaloushallintokin olisi selainpohjainen.

– Windows-ympäristö on taloushallinnolle erittäin tehokas edelleen ja tämä tulee myös säilymään. Tässä näkemykseni oli samanlainen kuin Maestrolla. Rajapinnat sen sijaan ovat nettialustalla, minkä ansiosta asiakkaat pääsevät niihin kätevästi mukaan, kuvailee Mykkänen.

– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Maestroon. Kehitysehdotukset otetaan siellä ilolla vastaan. Myönteisenä pidän myös NG-alustan päivityssykliä: kun jokin puute havaitaan, se korjataan heti, eikä kerätä massiivista päivityspakettia, kuten jotkut isot toimijat tekevät.

Erityismaininnan Ville Mykkänen haluaa antaa Maestrolle siitä, ettei ole havainnut palvelussa lainkaan käyttökatkoksia.

– Meidän leipämme on siitä kiinni, ja siksi se on erittäin tärkeää.

Kasvua ja asiakaspalvelua Maestron avulla

Kasvutavoitteiden lisäksi Ovidoor Oy:llä on selvä näkemys aidosti paperittomasta kirjanpidosta ja halu edistää sitä ohjaamalla myös asiakkaitaan mahdollisuuksien mukaan sähköiseen maailmaan. Monet asiakkaistakin käyttävät jo Maestron moduuleita.

– Kartoitamme jokaisen uuden asiakkaan tarpeet ja katsomme, olisiko jostain ohjelmasta heille hyötyä. Väkisin ei tietenkään mitään tyrkytetä, ellei asiakkaalla ole tarvetta esimerkiksi tehostaa myyntilaskutusta, sanoo Ville Mykkänen.

Finkovalla tarve uudelle järjestelmälle oli olemassa.

– Meillä oli olemassa tarve jollekin ohjelmistolle, koska olimme pyörittäneet toimintaa pelkällä Office-ohjelmistolla. Impulssi muutokseen tuli tilitoimiston kautta, kertoo Finkova Oy:n Anssi Lahti.

Maestrossa kaikki mitä tarvitaan

– Excel ei välttämättä ollut se toimivin tapa hoitaa materiaalihallintoa, Anssi Lahti hymähtää. – Maestron suurimpia hyötyjä on se, että siellä on kaikki, mitä tarvitsemme.

Nyt Finkova Oy voi tehdä niin myynti- kuin ostotilauksetkin Maestron selainpohjaisen järjestelmän kautta. Myös sähköinen ostolaskujen kierrätys on käytössä.

– Ja totta kai synergiaetuja tulee siitäkin, että tilitoimisto käyttää Maestroa.

Kaikki tilitoimiston tarvitsema tieto menee järjestelmän kautta suoraan, sitä ei tarvitse mitenkään erikseen lähettää.

Finkova Oy on yksi ensimmäisistä uuden sukupolven NG Materiaalihallinnon käyttäjistä, mutta on ollut tuotteeseen tyytyväinen.

– Uusia ominaisuuksia on tullut, koska se kehittyy jatkuvasti. Kehityspyyntömme on kuultu ja tarpeisiimme on vastattu sitä mukaa kuin olemme toivomuksia esittäneet.

Lisäksi Maestrolla on yksi suuri etu:

– Maestro on kustannustehokas.

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö