Auto-Kilta Oy:n taloushallinnon rutiineihin käytetty aika on vähentynyt Maestron käyttöönoton jälkeen

Vuonna 1964 perustettu Auto-Kilta on lähes puolen vuosisadan historiansa aikana kasvanut Saimaan ympäristön johtavaksi autoliikkeeksi.

Vuosien varrella toimin on laajentunut: tällä hetkellä Auto-Kilta toimii Lappeenrannan, Imatran, Savonlinnan sekä Mikkelin talousalueella täyden palvelun autotalon periaatteella. Laaja merkkivalikoima tarjoaa vaihtoehtoja jokaiselle autonostajalle. Henkilökunan laaja osaaminen on asiakkaiden käytössä niin uusien kuin vaihtoautojenkin kaupassa.

Yksi järjestelmä kattoi kaikki taloushallinnon tarpeet

Auto-Kilta Oy:n talouspäällikkö Sanna Yliruka kartoitti yritykselle uutta järjestelmää, joka kattaisi kaikki taloushallinnon osa-alueet. Parhaaksi valikoitui lappeenrantalainen Mediamaestro Oy, jonka palvelu kattoi parhaiten järjestelmätarpeet. -Kävimme läpi muutamia ohjelmistovaihtoehtoja ja Maestro tarjosi selkeästi monipuolisimman kokonaisuuden autokaupalle.

Katso tästä lyhyt video, mitä mieltä Sanna on Maestron kokonaisuudesta

Uusi järjestelmä automatisoi hallinnon rutiinit

Nykyinen ohjelmisto antaa mahdollisuuden kehittää taloushallinnon rutiinien automatisointia. Taloushallintokokonaisuuden lisäksi Auto-Killalla on käytössä Maestron konesalipalvelut. Maestron taloushallinto-ohjelmaa käyttää yrityksessä koko taloushallinto-osasto ja NG Ostolaskuja koko henkilöstö.

Järjestelmän hyödyntäminen on vaivatonta. Oman työpisteen ohella ohjelmistoa käytetään joustavasti myös kännykällä, esimerkiksi ostolaskuja hyväksyessä.

Yhteistyö Maestron kanssa on ollut hyvää, ihan sieltä projektin suunnitteluvaiheesta alkaen. Käyttöönotossa ja käyttöönoton jälkeen olemme saaneet hyvin tukea.Olemme olleet tyytyväisiä Maestroon ja Maestron asiakastukeen.

Ohjelmistossa suurin hyöty on siinä, että voidaan tehdä kertakirjausperiaatteella asioita, esimerkiksi käyttöomaisuuteen viedyt esineet ja asiat on yhdellä kirjauksella kirjattu kirjapitoon saakka.

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö