Taustatuen Terveisiä: Älä sie kirjanpitäjä huoli, kyllä tämä tästä hoituu. Ammattilaisethan tässä on asialla.

Taustatuen Terveisiä: Älä sie kirjanpitäjä huoli, kyllä tämä tästä hoituu. Ammattilaisethan tässä on asialla.

Hei! Olen Elisa Haverinen Maestron asiakaspalvelusta.

Kun olen päivittäin yhteydessä tilitoimistoasiakkaidemme kirjanpitäjien kanssa, halusin kertoa sinulle hiukan ajatuksiani siitä, miten tilitoimistotaustani auttaa minua päivittäisen työni tekemisessä – ja sitä kautta ehkä vielä enemmän siitä, mitä sinä kirjanpitäjänä hyödyt siitä että voit soittaa meille Maestron asiakaspalveluun ja keskustella kirjanpidon ammattilaisten kanssa.

Ennen Maestrolle tuloa olin kolme vuotta töissä lappeenrantalaisessa tilitoimistossa, jossa tuli tutuksi erilaiset taloushallinnon työt monella eri ohjelmistolla. Eli tuttua ja entistä arkipäivää ovat käytännössä kaikki ne tilitoimiston kirjanpitäjän normaalit työt kuten kirjanpito, palkkalaskenta, myynti- ja ostolaskutuksen hoitaminen, reskontraseurannat ja vuokranvalvonta – sekä tietysti myöskin verottajan kanssa toimiminen. Ja se joskus loputtomalta tuntuva, päivittäin samanlaisena toistuva rutiini.

Mitä hyötyä minulle on sitten ollut kolmen vuoden tilitoimistotyöstä? On tietysti päivänselvää, että pitkä tilitoimistokokemus antaa aika hyvän lähtökohdan jutella tilitoimistoasiakkaiden kanssa – varsinkin kun olen tekemisissä useinmiten suoraan tilitoimiston kirjanpitäjän kanssa. Hehän niitä Maestron käyttäjiä ovat.

Tuleehan siitä aika hyvä ja erilainen fiilis toimia asiakaspalvelussa, kun voi jutella ikäänkuin kirjanpitäjänä toiselle kirjanpitäjälle. Puhutaan asiakkaan kanssa samaa kieltä, kun on selkeä ymmärrys siitä mitä se toinen kirjanpitäjä siellä langan toisessa päässä työssään tekee – ihan käytännön tasolla ja päivittäin.

Kyllä minä oikeastaan ajattelen ennenminkin niinpäin, että mitä hyötyä taustani tuo sinulle kirjanpitäjänä. Kun ajatellaan vaikkapa tilannetta, missä aikataulu painaa päälle ja kausiveroilmoitukset pitää saada lähtemään ja viivästysmaksut kummittelevat mielessä. Tai ne aina samat vuodenvaihteen kiireet. Tiedän sen tuskan ja paineen mikä sinulle tulee niiltä sinun asiakkailtasi – ja tiedän että se paine voi olla välillä aika kovakin.

Asiakashan ottaa aika usein yhteyttä silloin kun tilanne on päällä, ja silloin tärkeää saada tilanne rauhoitettua. Yleensä näin käy kun pääsemme suoraan asiaan – eli jutellaan taas kuten kirjanpitäjä toiselle. Asiakkaan ei tarvitse kertoa samoja asioita joka kerran uudelleen tai menettää hermojaan asiaa osaamattoman asiakaspalvelijan kysellessä jälleen kerran että mikä se tilikartta oikein olikaan.

Aika usein riittää kun sanon heti alkuun – älä huoli, kyllä tämä tästä hoituu. Ammattilaisethan tässä on asialla.

 

Vilkaisehan tästä vielä Elisan lämpimät terveiset videolta!

 

Jos haluat ottaa yhteyttä myyntiimme, Antti Viiliäisen tavoitat puhelimella numerosta 0207 505 627, ja Juha-Pekka Mikkosen eli Miisun numerosta 0207 505 730. Liiketoimintajohtaja Matti Iivarisen tavoitat numerosta 0207 505 733. Etulinjan Miehet tavoitat myös sähköpostilla osoitteessa etunimi.sukunimi@maestro.fi.

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö