Liiketoimintajohtajalta tilitoimistoyrittäjälle: Miten ohjelmistotoimittajan KLT-asiantuntijuus hyödyttää sinua?

Miten ohjelmistotoimittajan KLT-asiantuntijuus hyödyttää sinua?

Aiemmin Maestrolla toimin projektipäällikkönä, ja kiersin aika paljon näiden meidän kahden etulinjan miehen, eli Antin ja Miisun mukana tuolla kentällä myyntitilanteissa. Sen lisäksi olin mukana uusien tilitoimistojen kartoituksissa ja käyttöönotoissa. Nykyään toimin itsekin myynnissä liiketoimintajohtajana.

Se, että olen itse ollut monta vuotta tilitoimistossa kirjanpitäjänä, antaa aika hyvän osaamisen siihen, että pystyy huolehtimaan, että uusien tilitoimistoasiakkaiden Maestron käyttö alkaa oikealla tavalla.

Oikeastaan se huolehtiminen alkaa jo siinä myyntitilanteessa, kun käydään sen tilitoimistoyrittäjän kanssa läpi niitä nykyjärjestelmän pullonkauloja. Sitä pystyy aika hyvin hahmottamaan, mistä se kenkä oikein puristaa, kun olen itse ollut samassa tilanteessa.

Ja varsinkin kun on itse käyttänyt Maestroa tilitoimistossa melkein viisi vuotta, pystyy hyvin vertailemaan omia kokemuksia siihen, mitä se tilitoimistoyrittäjä minulle kertoo – eli melkeinpä heti alkaa päässä raksuttaa, että miten tuon ja tuonkin asian voisi Maestrossa tehdä vaikkapa nopeammin, tai miten jollain Maestron lisätoiminnolla kirjanpitäjät säästäisi aikaa päivittäin.

Hyvänä esimerkkinä tästä on vaikkapa se, että tuolla kentällä tulee vastaan tosi paljon tilitoimistoja, joille ei tule konekielisiä tiliotteita.

Tosi moni tilitoimistoyrittäjä sanoo, että heillä on niin pieniä asiakkaita, ettei ne tarvitse pankkiliikennettä, – tai ettei ne asiakkaat suostu niitä tiliotteita konekielisinä heille antamaan.

Ja siinä kun asiasta sitten jutellaan, käykin ilmi, ettei se tilitoimistoyrittäjä ole sellaista koskaan käyttänyt eikä käytännössä hahmota mikä merkitys sillä olisi, kun kaikki tilitapahtumat olisi automaattisesti tositteina kirjanpidossa. Ja että se on jopa kalliimpaa tulostaa tiliotteet tai tilata ne pankista sille asiakkaallekin.

Aikaisemmassa työpaikassa – tässä tilitoimistossa – tehtiin muuten sellainen päätös, ettei siellä otettu enää uusia asiakkaita, jos tämä ei suostunut ottamaan konekielistä tiliotetta. Ja tämähän tietysti sen takia, että se nopeuttaa sitä kirjanpitäjän työtä niin paljon, mutta vähentää myöskin ison osan niistä kirjanpidon virheistä.

Eikä yhtään asiakasta jäänyt saamatta sen takia.

Vilkaisehan tästä vielä Matin video!

Jos haluat ottaa yhteyttä myyntiimme, Antti Viiliäisen tavoitat puhelimella numerosta 0207 505 627, ja Juha-Pekka Mikkosen eli Miisun numerosta 0207 505 730.

Liiketoimintajohtaja Matti Iivarisen tavoitat numerosta 0207 505 733. Etulinjan Miehet tavoitat myös sähköpostilla osoitteessa etunimi.sukunimi@maestro.fi.

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö