Etulinjan Miehet puhuvat vaihtamisen tuskasta

Etulinjan Miehet puhuvat vaihtamisen tuskasta.

Kun se järjestelmän vaihto on niin iso homma!

Tähänhän me myynti-ihmiset törmäämme jatkuvasti keskustellessamme järjestelmän vaihdosta. Maestroon siirtymistä harkitseva tilitoimistoyrittäjä näkee Maestron hyvät puolet, mutta siirtymävaiheen raskaus pelottaa ja joskus jopa estää päätöksen teon.

Pelko pois! Teemme parhaamme, että siirtymävaihe olisi tilitoimistollesi mahdollisimman helppo ja pääsisit mukaan nauttimaan Maestron hyödyistä mahdollisimman vähiin kiviin kompastuen. Myyntivaiheessa tutustumme juuri niihin tarpeisiin, jota sinun tilitoimistollasi ja asiakkaillasi on.

Vuosien kokemuksemme opettamana osaamme miettiä sinun kanssasi tilitoimistollesi sopivan järjestelmäkokonaisuuden. Esimerkiksi – jos asiakkaissasi on taloyhtiöitä, sinun on hyvä tietää että Maestrosta löytyy erinomaiset ratkaisut vuokravalvontaan ja isännöintiin. Jos taas asiakaskunnassasi ei ole tuontia tai vientiä tekeviä yrityksiä, ovat valuuttakäsittelyjen toiminnot täysin turhia. Sopiva kokonaisuus tarkoittaa meillä sitä, ettemme myy sinulle mitään turhaa.

Usein keskustelut tulevan tilitoimistokumppanimme kanssa ovat parhaimmillaan silloin, kun syntyy ahaa-elämyksiä. Keskustellessamme sinä huomaat, että ”tuotahan minä en aiemmin tullut ajatelleeksikaan”. Tällaisia asioita voi olla monenlaisia – materiaalihallinto, kassajärjestelmät, käyttöomaisuuskirjanpito tai maksuvalmiuden ennustaminen. Näin voit järjestelmää uusiessasi samalla kehittää toimintatapojasi, ja olla jatkossa entistäkin paremmin omia asiakkaitasi palveleva kumppani.

Emme hae pikavoittoja, vaan haluamme nähdä sinunkin tilitoimistosi kumppaninamme pitkään. Siksi olemme alusta lähtien rehellisiä sinua kohtaan. Se voi tosin konkretisoitua niinkin, että toteamme yhdessä myös sen jos Maestro ei ole johonkin tarpeeseesi hyvä järjestelmä. Voit perustaa ratkaisusi mahdollisimman realistiseen kuvaan siitä, mitä uudella järjestelmällä on saavutettavissa ja mitä ei.

Jos esitteitä ja mainosvideoita katsoo, Suomi on täynnä parhaita tilitoimistojärjestelmiä. Näinhän sen mainonnassa pitääkin olla.

Maestro haluaa tarjota sinulle jo harkintavaiheessa paremman palvelun. Siksi olemme valmiit henkilökohtaisesti esittelemään Maestroa juuri niin paljon kuin tarvitset. Maestroa sinun ei tarvitse hankkia koekäyttöön, vaan tiedät jo hankintavaiheessa käytyjen keskustelujen ja esittelyjen perusteella tarpeeksi tehdäksesi pitkäaikaisen valinnan.

Siirryttäessä toisesta järjestelmästä Maestroon lähes aina tulee päällekkäistilanne, jossa vanha järjestelmä kuluineen on jonkin aikaa käytössä yhtäaikaisesti Maestron kanssa. Tähän siirtymävaiheeseen tulemme sinua vastaan ja tarjoamme Maestron käytöstä siirtymävaiheeseen soviteltuja edullisia hintoja. Käyttöönottovaiheessa asiantunteva väkemme tekee tietojen siirrossa, käyttöönotossa ja koulutuksessa parhaansa, jotta siirtyminen olisi mahdollisimman helppoa.

Katso tästä vielä Etulinjan Miesten leppoisa ja pohdiskeleva video vaihtamisen tuskasta.

Antin tavoitat puhelimella numerosta 0207 505 627, ja Miisun numerosta 0207 505 730. Liiketoimintajohtaja Matti Iivarisen tavoitat numerosta 0207 505 733.

Etulinjan Miehet tavoitat myös sähköpostilla osoitteessa etunimi.sukunimi@maestro.fi

  • antti.viiliainen@maestro.fi
  • juha-pekka.mikkonen@maestro.fi (eli Miisu)
  • matti.iivarinen@maestro.fi

#tilivero2018

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö