Etulinjan Miehet puhuvat: 30 vuoden muskelit

Etulinjan Miehet puhuvat: 30 vuoden muskelit

Onko ohjelmistotoimittajan pitkällä historialla merkitystä silloin, kun mietit tilitoimistosi seuraavaa ohjelmistotoimittajaa?

Kannattaako historiaan tuijottaa – onko sillä väliä, onko ohjelmistokumppanisi nuori vai vähän iäkkäämpi? Onhan se nuori on varmasti notkea ja innokas – kun vanhempi taas hyvin luultavasti kokeneempi. Vanhemmalle on myös matkan varrella todennäköisesti kertynyt kovasta treenistä johtuen vähän enemmän muskeleita kuin nuorelle. Ja hartiatkin on siinä samalla leventyneet aika paljon.

Eihän se pitkä historia mikään itseisarvo voi olla – eikä olekaan. Ei voi jumittua tekemään asioita aina samalla tavalla – sillä asenteella, että näin ne on tehtävä kun näin on aina tehty.

Kalkkeutuminen on vaarallista tässäkin lajissa.

Maestron tilitoimistokumppanina tiedät kuitenkin olevasi tekemisissä jo yli 30 vuotta taloushallinnon järjestelmiä tehneen yhteisön kanssa. Sinulle tilitoimistoyrittäjänä se tarkoittaa sitä, että ohjelmistotoimittajallesi on tarttunut matkan varrelta kasapäin tietoa siitä, mitkä ovat parhaat käytännöt tehokkaaseen taloushallinnon hoitamiseen.

Joku nuori ja vetreä voisi sanoa meitä kalkkiksiksi. Kun sitä ikää on kuitenkin jo yli 30 vuotta.

Kyllä nuorekkuus säilyy, kun porukkaan tulee mukaan jatkuvasti uutta verta tuomaan uusia raikkaita tuulia ja ajatuksia. Uskomme, että reilun 80 hengen asiantuntijaorganisaatiomme on juuri sopivan kokenut ja osaava palvelemaan laajasti sinua tilitoimistoyrittäjänä, tilitoimistosi kirjanpitäjiä sekä sinun asiakkaitasi.

Vilkaisehan tästä vielä Etulinjan Miesten pohdiskeleva video.

Antin tavoitat puhelimella numerosta 0207 505 627, ja Miisun numerosta 0207 505 730. Liiketoimintajohtaja Matti Iivarisen tavoitat numerosta 0207 505 733. Etulinjan Miehet tavoitat myös sähköpostilla osoitteessa etunimi.sukunimi@maestro.fi.

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö