Uusimmat blogit


Avainsanat


  • Kirjoita tuohon sähköpostiosoitteesi, niin saat 2-3 viikon välein mielenkiintoisia tarinoita ja videoita sähköpostiisi. Kerromme paljon asiaa tilitoimistoyrittäjälle, mutta myös kirjanpitäjälle. Pohdiskelemme, mutta myös haastamme. Aika usein hiukan kieli poskessa.

Asiakkaalla on ASIAA: Mediatili Oy – Kuinka Maestro on auttanut meitä kasvussa?

Sanna Metsänoro  ·  23.05.2018  ·  Asiaa kirjanpitäjälle, Sähköinen taloushallinto, Tilitoimistojärjestelmät, Verso-kumppanuus

Punkaharjun toimistolla huomasimme, miten joustavaa ja helppoa Maestron avulla on uusien asiakkaiden kyytiin ottaminen – se miten asiakkaan kanssa sovitaan, millaista palvelua he haluavat.

Lue lisää

Liiketoimintajohtajalta tilitoimistoyrittäjälle: Miten ohjelmistotoimittajan KLT-asiantuntijuus hyödyttää sinua?

Matti Iivarinen  ·  02.05.2018  ·  Asiaa kirjanpitäjälle, Tilitoimistojärjestelmät, Verso-kumppanuus

Se, että olen itse ollut monta vuotta tilitoimistossa kirjanpitäjänä, antaa aika hyvän osaamisen siihen, että pystyy huolehtimaan, että uusien tilitoimistoasiakkaiden Maestron käyttö alkaa oikealla tavalla. Oikeastaan se huolehtiminen alkaa jo siinä myyntitilanteessa, kun käydään sen tilitoimistoyrittäjän kanssa läpi niitä nykyjärjestelmän pullonkauloja.

Lue lisää

Taustatuen Terveisiä: Projektipäällikön perstuntuma tilitoimiston käyttöönotossa

Ville Tani  ·  03.04.2018  ·  Asiaa kirjanpitäjälle, Tilitoimistojärjestelmät

Meillähän on uusien tilitoimistoasiakkaiden käyttöönotoissa mukana useita projektipäälliköitä kenellä on pitkä kokemus tilitoimistosta. Eli ovat olleet kirjanpitäjiä itsekin, ja tämä taustan ja kokemuksen merkitys tulee jo ihan sieltä rekrytointivaiheesta kun uusia ihmisiä haetaan meille töihin – se on meille aika avainjuttu että on riittävä kokemus kirjanpidosta ja ihan siitä tilitoimiston arjesta.

Lue lisää

Etulinjan Miehet puhuvat toimialaosaamisesta ja herkästä korvasta

Etulinjan Miehet Antti & Miisu  ·  14.03.2018  ·  Asiaa kirjanpitäjälle, Tilitoimistojärjestelmät, Verso-kumppanuus, Yhden luukun malli

Heitetäänpä ilmaan kysymys: mistä tilitoimiston ohjelmistotoimittajan toimialaosaaminen lopulta oikein syntyy? Kokemuksesta? Yhteistyöstä asiakkaiden kanssa? Henkilöstön osaamisesta? Kyllä, kaikista näistä.

Lue lisää

Asiakkaalla on ASIAA: Taloustiimi Leana Ky kertoo, miksi Maestro on kirjanpitäjän ihana tehotyökalu.

Leena Horsma-Alho  ·  14.02.2018  ·  Asiaa kirjanpitäjälle, Tilitoimistojärjestelmät

Maestrosta on löytynyt kaikki tarvittavat ohjelmaosiot - ja kaikista ohjelmaosioista pääsee hyvin siirtymään toiseen. Osio, mistä olen tykännyt melkein kaikkein eniten on Maestron täysin integroitu pankkiliikenne. Ja Maestron raportointi on mielestäni tosi kätevä.

Lue lisää

Etulinjan Miehet puhuvat vaihtamisen tuskasta

Etulinjan Miehet Antti & Miisu  ·  04.01.2018  ·  Asiaa kirjanpitäjälle, Tilitoimistojärjestelmät, Verso-kumppanuus, Yhden luukun malli

Kun se järjestelmän vaihto on niin iso homma! Tähänhän me myynti-ihmiset törmäämme jatkuvasti keskustellessamme järjestelmän vaihdosta. Maestroon siirtymistä harkitseva tilitoimistoyrittäjä näkee Maestron hyvät puolet, mutta siirtymävaiheen raskaus pelottaa ja joskus jopa estää päätöksen teon. Pelko pois!

Lue lisää

Taustatuen Terveisiä: Mitä Siperia opetti viidessä vuodessa kirjanpitäjänä?

Jesse Järvinen  ·  14.12.2017  ·  Asiaa kirjanpitäjälle, Tilitoimistojärjestelmät, Tilitoimiston asiakas, Verso-kumppanuus

Terveisiä kaikille kirjanpitäjille ja tilitoimistoyrittäjille. Tiedän minkälaista se teidän arki on ja minkälaisten asioiden kimpussa sitä päivittäin painiskellaan. Ja ihan täysillä halutaan olla mukana auttamassa teitä! Viisi vuotta kirjanpitäjänä opetti minuakin siihen, mihin kaikkeen käyttöönotoissa ja myynnissä on kiinnitettävä huomiota.

Lue lisää

Taustatuen Terveisiä: Kirjanpitäjää ei jätetä. Kyllä myö siusta huolta pidetään.

Taustatuesta Maarit Huuhko  ·  08.11.2017  ·  Asiaa kirjanpitäjälle, Tilitoimistojärjestelmät, Tilitoimiston asiakas, Verso-kumppanuus

Olin ennen Maestrolle tuloa kymmenen vuotta kirjanpitäjänä tilitoimistossa, eli se tilitoimiston arki on kyllä hyvin tuttua. Ja sen kymmenen vuoden aikana olen myös itse kokenut sen, miltä tuntuu kun se tilitoimistojärjestelmä vaihdetaan. Eli kun tulee kokonaan uusi järjestelmä taloon ja kirjanpitäjänä joutuu opettelemaan kokonaan uuden ohjelman.

Lue lisää

Etulinjan Miehet puhuvat kumppanuudesta ja sitten kumppanuudesta

Etulinjan Miehet Antti & Miisu  ·  09.10.2017  ·  Tilitoimistojärjestelmät, Verso-kumppanuus, Yhden luukun malli

Tilitoimistoyrittäjä - oletko kyllästynyt myyntimiehiin jotka esittelevät tilitoimistojärjestelmiä nettidemon kautta, ja puhuvat sen jälkeen kumppanuudesta? Missä kohtaa huomioidaan kirjanpitäjän tarpeet - tai tilitoimiston asiakkaan tarpeet?

Lue lisää

Asiakkaalla on ASIAA: Taloustiimi Leana Ky kertoo, kuinka Maestro antaa vapauden palvella asiakasta

Leena Horsma-Alho  ·  21.09.2017  ·  Tilitoimistojärjestelmät, Verso-kumppanuus

Omassa toiminnassa olemme tykänneet tosi paljon siitä, että voimme asiakaskohtaisesti valita sen, millä tavalla kirjanpito hoidetaan. On kaksi ääripäätä – ihan se täysin perinteinen tai sitten täysin sähköinen, mutta kaikki muu siltä väliltä myös onnistuu.

Lue lisää
Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö