Joudutko näyttämään ovea osalle potentiaalisista asiakkaistasi?

Tarjoa asiakkaallesi hänelle parhaiten sopiva palvelumalli

Perinteinen taloushallinto?

Maestro sopii kaikenlaisille tilitoimistoille – pienille, keskikokoisille ja isoille – kaikenkokoisille.

Eikä ole väliä, tarjoatko asiakkaillesi sähköistä tai perinteistä taloushallintoa – Maestrolla voit tarjota sellaista palvelua, mikä heille parhaiten sopii.

Sinun ei siis tarvitse pakottaa asiakkaitasi toimimaan tietyn muotin mukaan – toimintamallin, jonka ohjelmistotoimittaja on puolestasi valinnut.

Ja jos enemmän perinteistä kirjanpitopalvelua tarvitsevien asiakkaidesi tarpeet jossain vaiheessa muuttuvat, voit siirtää heidät pikkuhiljaa sähköisten palvelujesi pariin – esimerkiksi houkutella heitä alkuun käyttämään konekielistä tiliotetta.

Haluan lisätietoja Maestron valinnanvapaudesta!

 

Vai täysin sähköistä taloushallintoa?

Täysin sähköistä taloushallintoa tarvitsevat asiakkaasi saavat sinulta Maestron myötä ison tukun sähköisiä palveluita niin, ettei paperisia tositteita tarvitse pyöritellä enää lainkaan – ei myöskään ostolaskuja tai kuitteja. Asiakkaasi voivat maksaa laskunsa palvelusi kautta itse, ja käyttää myös esimerkiksi myyntilaskutusta ja myynnin järjestelmiä suoraan tilitoimistosi ympäristöstä – myös mobiilisti.

Voit tarjota asiakkaallesi sopivan kokonaisuuden Maestron työkalupakista:

Tässä vielä terveisiä tilitoimistoyrittäjiltä Naantalista ja Lahdesta.

Ota yhteyttä Maestron myyntiin. Siellä osataan.

Matti Iivarinen, liiketoimintajohtaja

Pitää urheilusta, liikunnasta, viherpiipertämisestä ja kokkailusta. Valmentaa nuoria lentopallon salaisuuksiin. Maestrolla ollut vuodesta 2015, sitä ennen monta vuotta kirjanpitäjänä savonlinnalaisessa tilitoimistossa. Edelleen KLT-valtuutus takataskussa.

Puh. 0207 505 733 / matti.iivarinen@www.maestro.fi

Antti Viiliäinen,

Keski-Pohjanmaan, tarkemmin Kokkolan vahvistus Maestron tilitoimistomyyntiin, Maestrolla vuodesta 2008. Katselee tulevaisuuteen luottavaisin mielin sekä työssään että siviilissä – ja nukkuu samassa sängyssä tilitoimistoyrittäjän kanssa. “Työn suola on se, kun kuulee asiakkailta kiitosta siitä että olemme voineet olla avuksi heidän liiketoimintansa kehittämisessä.”

Puh. 0207 505 627 / antti.viiliainen@www.maestro.fi

Harkitsetko tilitoimistojärjestelmän vaihtamista? Tai haluat jutella siitä, josko Maestro voisi olla sinulle sopiva järjestelmä?

Haluan lisätietoja!

 

Lue lisää Maestron palveluista suomalaisille tilitoimistoille.

Lue mielenkiintoisia tarinoita toisilta tilitoimistoyrittäjiltä Maestron Versoblogissa.

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö