Ohjelmistokehittäjä (C++)

Maestro on suomalainen ohjelmistotalo, ja osa kansainvälistä ja vakavaraista Total Specific Solutions konsernia. Teemme taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ohjelmistoja yritysten käyttöön. Asiakkaamme koostuvat pääosin suomalaisista kaupan ja palvelualan yrityksistä.

Haemme nyt vahvistusta tuotekehitystiimiimme kehittämään taloushallinnon ohjelmistoamme. Työ sisältää ohjelmiston kehitys- ja ylläpitotehtäviä, sekä ongelmien ratkaisua yhdessä asiakkaidemme ja asiakaspalvelumme kanssa.

Sinulta odotamme, että olet aktiivinen ja viet asioita vastuullisesti eteenpäin. Pystyt ratkomaan vastaasi tulevat ongelmat itsenäisesti, mutta rohkenet kysyä apua myös muilta. Ryhmätyöskentelyssä osaat esittää näkemyksesi muille sujuvasti ja ymmärrettävästi.

Mitä toivomme sinulta:

  • Osaamista ohjelmistojen suunnittelusta ja toteutuksesta Windows-maailmassa
  • Ymmärrystä käyttämistämme tekniikoista ja työkaluista – MS Visual Studio, C++, (MFC)
  • Intoa oppia ja omaksua muut tehtävän edellyttämät asiat
  • Yritysten liiketoiminnan käsitteiden ja prosessien tuntemus katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä mukavassa työyhteisössä Savonlinnassa tai Lappeenrannassa. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. puhelin, lounasetu, työpaikkaliikunta, liikuntasetelit ja erittäin kattava työterveyshuolto lisävakuutuksineen. Myös etätyöskentely on mahdollista.

Odotamme hakemustasi CV:n kera 28.2.2022 mennessä, mutta etenemme heti, kun sopiva hakija löytyy.

Lisätietoja tehtävistä antaa tuotekehitysjohtaja Lasse Äijö, puh 050 546 6981, lasse.aijo(at)maestro.fi

 

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö