Ohjelmistoasiantuntija, taloushallinto

Maestro on suomalainen ohjelmistotalo, joka on erikoistunut kaupan ja palvelualan sekä tilitoimistojen ohjelmistoratkaisuihin. Tehtävämme on mahdollistaa tehokas kaikkikanavainen kaupankäynti kuluttaja- ja yritysmyynnissä sekä parantaa asiakkaiden liiketoiminnan kannattavuutta reaaliaikaisen talousohjauksen kautta. Vuonna 1986 perustetussa yhtiössä työskentelee 63 asiantuntijaa Lappeenrannassa, Savonlinnassa ja Helsingissä.

OHJELMISTOASIANTUNTIJA, TALOUSHALLINTO

Haemme vahvistusta asiakaspalvelutiimiimme. Maestron taloushallinnon asiantuntijana vastaat asiakkaidemme ohjelmistotuesta taloushallinnon ja palkanlaskennan osalta. Ratkaiset asiakkailta tulleita tukipyyntöjä, koulutat sähköisiä palveluita, sekä toimit asiantuntija-apuna myynnin ja tuotekehityksen testaustarpeissa. Työpäivät ovat monipuolisia ja välillä hektisiäkin, mutta tiimin tuen ja huumorin avulla selätämme kiperätkin tilanteet. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16.

Arvostamme

Arvostamme haluasi kehittyä ammatillisesti avoimin mielin. Olet työtä pelkäämätön ja koet uudet asiat hyvänä haasteena. Kysyt rohkeasti neuvoa, jos asiat eivät selviä oma-aloitteisesti. Pystyt kiireen keskelläkin hyvään vuorovaikutukseen asiakkaiden ja tiimin kanssa.

Olet askeleen edellä, jos sinulla on:

  • Vahva veto asiakaspalvelutyöhön ja ongelmanratkaisuun
  • 2-3 vuoden kokemus Maestron taloushallinto-ohjelmasta tai vaihtoehtoisesti jostain toisesta sähköisestä taloushallinnon järjestelmästä
  • Kokemusta palkanlaskennasta ja kirjanpidosta esim tilitoimistossa
  • Hyvät tietotekniset taidot ja kyky soveltaa osaamaasi
  • Halua oppia uutta ja kehittää osaamistasi
  • Kommunikoit sujuvasti suomeksi (englannin osaaminen katsotaan eduksi)
  • Eduksi lasketaan, jos sinulla on kokemusta autokaupan tai kuljetusalan asiakkaista

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuoliset ja haastavat työtehtävät
  • Loistavan työilmapiirin taloushallinnon ammattilaisten joukossa
  • Kattavat henkilöstöedut, mm. puhelin, lounasetu, työpaikkaliikunta kahdesti viikossa

 

Toimipisteesi sijaitsee Lappeenrannan tai Savonlinnan toimistoilla, mutta sinulla on mahdollisuus myös tehdä etätyötä soveltuvin osin.

Mikäli tehtävä kiinnostaa sinua, niin lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi meille jo tänään. Hakuaika päättyy 30.4, mutta aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa asiakaspalvelujohtaja Maija Sormaala, taru-maija.sormaala (a) maestro.fi, p. 050 3525190.

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö