B2B-myynnin ammattilainen puhelin-/digimyyjäksi

Haemme puhelin-/digimyyjäksi B2B-myynnin ammattilaista, jolla on halu menestyä osana Maestron ammattitaitoista myyntijoukkuetta.

Tehtävänäsi on myydä suomalaisille PK-yrityksille Maestron sähköisiä ohjelmistoja. Kohderyhmänä ovat Maestron asiakkaina olevat tilitoimistot sekä niiden asiakkaat. Teet myyntityötä pääasiassa puhelimitse, mutta voit käyttää työsi apuna esimerkiksi Teams-neuvotteluja ja -esityksiä sekä webinaareja.

Sinun ei tarvitse olla vielä järjestelmäasiantuntija, mutta vaatimuksena työn menestykselliselle hoitamiselle sinulla on jo ymmärrystä yritysten liiketoiminnan perusteista. Tehtävässäsi sinun on oltava tuloshakuinen, oma-aloitteinen ja määrätietoinen. Arvostamme näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä.

Toimipaikkanasi voi olla Savonlinna tai Lappeenranta, mutta työtä voi tehdä myös suurelta osin etänä. Työ on itsenäistä ja vaatii aktiivista sekä oma-aloitteista otetta. Tukea ja toimenpiteitä työsi taustalle tulet kyllä saamaan.

Vastineeksi pääset mukaan voimakkaasti kehittyvään, kasvuhaluiseen ja varmasti mukavaan työympäristöön sekä tärkeään rooliin osana myyntijoukkuettamme.

Työsuhde on aluksi määräaikainen 30.4.2022 saakka, mutta vakinaistaminen on myöhemmin mahdollista. Työtuntien määrästä ja viikoittaisesta työajasta voidaan sopia tarpeen mukaan. Palkkaus muodostuu peruspalkasta + myyntiprovisiosta, ja sinulla on erinomainen mahdollisuus hyviin ansioihin. Työhön kuuluvia etuja ovat mm. puhelin- ja lounasetu. Työ alkaa 01.01.2022, tai sopimuksen mukaan

Lisätietoja antaa Matti Iivarinen, puh. 020 750 5733, matti.iivarinen@maestro.fi

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö