Talous- ja palkkahallinnon asiantuntija

Maestro on palveleva suomalainen ohjelmistotalo. Verso on Maestron tilitoimistoille tarjoama yhteistyökonsepti, jonka tarkoituksena on edistää ja kehittää molempien liiketoimintaa yhteistyössä. Versoon kuuluvat kumppanitilitoimistot ja heidän asiakkaansa saavat käyttöönsä Maestron monipuoliset ohjelmistoratkaisut sekä verkoston tuen muuttuvan toimintaympäristön haasteisiin

Maestrolla toimit taloushallinnon ja palkanlaskennan asiantuntijana. Tehtäviin kuuluu asiakkainamme olevien tilitoimistojen tukeminen ja ongelmien ratkaisu, sekä muut asiakaspalvelun tehtävät. Rooli sisältää myös ohjelmiston kouluttamista, sekä Maestron myynnin ja tuotekehityksen tukemista asiantuntijan roolissa.

Arvostamme:

  • Kirjanpidon tai palkanlaskennan työkokemusta esim. tilitoimistosta
  • Kokemusta Maestron ohjelmista
  • Hyvää asennetta!

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen työn kasvavalta alalta, kasvavassa yrityksessä
  • Mukavan työympäristön ja mahdollisuuden kasvattaa omaa ammatillista osaamistasi
  • Erinomaiset henkilöstöedut, mm. puhelin- ja lounasetu, työpaikkaliikunta kahdesti viikossa yms.

Työsuhde on vakituinen ja toimipisteesi sijaitsee Savonlinnan, Lappeenrannan tai Helsingin toimistoissamme. Työhön sisältyy myös jonkin verran matkustamista Suomen rajojen sisällä.

Lähetä hakemus ja CV  24.2.2019 mennessä. www.maestro.fi/ura/asiantuntija/

Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Iivarinen. Matin tavoitat sähköpostitse osoitteesta matti.iivarinen@maestro.fitai puhelimitse numerosta 0207 505 733.

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö