Unelmien Kauppapaikka®

Unelmien Kauppapaikka® on Maestron konsepti kaupan ja palveluiden toimialoille. Konsepti tuo ratkaisut kuluttajien ja yritysten yleiseen ostokäyttäytymisen muutokseen. Tarjoamme uudenlaisen tavan yhdistää verkkokauppa ja myymälät tai yritysmyynti yhdeksi kokonaisuudeksi. Asiakkaalle – eli kuluttajalle tai yritykselle – Unelmien Kauppapaikka tarkoittaa samaa palvelua, samoja hintoja ja samaa kokemusta asioida missä tahansa kanavassa, ostopaikasta- ja tavasta riippumatta. Vastaavasti kauppiaalle ratkaisu mahdollistaa esimerkiksi asiakas- ja tuotetietojen hallinnan kerralla, yhdestä paikasta. Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää.

Ota yhteyttä

maestro-himmeli-01

Järjestelmähimmeli? Ei kiitos

Yritys tarvitsee toimiakseen järjestelmän asiakkuuksien hallintaan, ERP-järjestelmän, verkkokaupan ja taloushallinnon järjestelmän. Ongelmia muodostuu, jos nämä järjestelmät ovat kaikki erillisiä ja niitä ylläpitävät eri yritykset. Toimivien rajapintojen rakentaminen on hankalaa ja muutostilanteissa on vaikea määritellä, kenellä on kokonaisvastuu. Järjestelmähimmeli lisää hallinnon työmäärää, hankaloittaa toiminnan mitattavuutta, luo haasteita asiakas- ja tuotetiedon hallintaan ja luo yrityksen asiakkaalle huonomman asiakaskokemuksen.

maestro-kokonaisratkaisu

Maestron saumaton tuotepaketti

Maestron Unelmien Kauppapaikassa verkkokauppaERP ja taloushallinto ovat yhtä ja samaa järjestelmää ja esimerkiksi tuote- ja asiakastietoja ylläpidetään vain yhdessä paikassa. Asiakkaalla on yksi ostoshistoria, joka täydentyy yrityksen eri kanavien kautta. Näin häntä voidaan palvella paremmin. Myös myynnin johtaminen, ennustaminen ja markkinointi perustuvat reaaliaikaiseen faktatietoon. Tilausten tiedot soljuvat suoraan verkkokaupasta ERP:iin ja taloushallinnon raporttien oikeille riveille saakka.

Unelmien Kauppapaikka on yhteinen polku, jolle voit lähteä mistä tahansa Maestron kolmesta tukijalasta alkaen. Vaikkapa digitalisoimalla ja virittämällä ensin taloushallinnon prosessit kuntoon ja lisäämällä pala kerrallaan kokonaisuuteen verkkokaupan tai toiminnanohjausjärjestelmän osuuksia. Maestrolla on myös ketterät tavat integroida jo olemassa olevia järjestelmiä Maestron kokonaisuuteen.

Tutkimusraportti 2017: Mikä nakertaa verkkokaupan katteen?

Verkkokaupan katteensyöjät ovat erilaisia kompastuskiviä, jotka luovat ylimääräisiä ja ehkä jopa arvaamattomia kustannuksia verkkokaupan pitäjälle.

Kysyimme tammikuussa 2017 suomalaisilta kaupan alan päättäjiltä verkkokaupan kannattavuudesta. Kyselyyn osallistui 402 kaupan alan yritysjohtajaa ja päättäjää ympäri Suomen.

Kokosimme kyselyn merkittävimmät tulokset yhteen graafiseen raporttiin.  Vastaukset paljastavat suomalaisen verkkokaupan kannattavuutta nakertavat osa-alueet ja suurimmat katteensyöjät.

Lue lisää

Oma Unelmien Kauppapaikka

Tutustu tuotteisiimme, joista rakennat oman unelmien kauppapaikkasi.

Myynnin ohjaus

Toiminnanohjaus­järjestelmä – ERP

Yksi omnikanavainen näkymä asiakkaiden ostohistoriaan, asiakastietoihin ja tuotetietoihin.

Lue lisää
Verkkokauppa

Verkkokauppa

Maestron verkkokauppa on kiinteä osa toiminnanohjauksen kokonaisuutta.

Lue lisää
Asiakkuuden hallinta & CRM

Asiakkuudenhallinta – CRM

Kaikki asiakkaaseen liittyvä tieto on helposti ulottuvillasi, suoraan yhdellä asiakaskortilla.

Lue lisää
Ostolaskut

Ostolaskut

MaestroNG tuo tehokkuutta ja varmuutta rutiineihin samalla kun se tarjoaa rahan-arvoista tietoa helposti saataville.

Lue lisää
Taloushallinto

Taloushallinto

Maestro Taloushallinto tekee kirjanpidosta tehokasta ja tarjoaa reaaliaikaista informaatiota päätöksenteon tueksi.

Lue lisää
Ajanvaraus

Ajanvarausjärjestelmä

Monipuolinen ja nykyaikainen ratkaisu monitasoisten ajanvaraustapeiden hallintaan.

Lue lisää
Myymäläjärjestelmä

Kassajärjestelmä ja Myynnit

Markkinoiden monipuolisin erikoiskaupan kassa- ja myymäläkokonaisuus, joka auttaa palvelemaan paremmin ja myymään enemmän.

Lue lisää

Materiaalipankki

Tutustu Unelmien Kauppapaikan työkaluihin monipuolisemmin. Täältä löydät oppaita, videoita ja webinaaritallenteita.

Tutustu materiaaleihin

Timanttiset-ketju

Timanttiset-ketju saa säästöä Maestron toiminnanohjausjärjestelmällä

Lapin kumi

Lapin Kumin kasvukehitys mahdollistuu Maestrolla. Ja kehitys jatkuu!

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö