Materiaalihallinto

Tee materiaalihallinnolla tulosta

  • Tee materiaalihallinnosta saumaton osa toiminnanohjausta.
  • Vähennä työvaiheita ja virheitä läpi koko toimintoketjun.
  • Hallitse tavaravirtoja erinomaisilla välineillä.
  • Vähennä työtä kirjaamalla asiat toiminnanohjaukseen vain kerran.

Materiaalihallinto integroituu kokonaisuuteen vaivattomasti

Materiaalihallinto on saumaton osa Maestro-kokonaisuutta. Ohjelmistokokonaisuus rakentuu asiakkaan tarpeiden mukaan. Kertakirjaavan kokonaisuuden ansiosta hallinnon työmäärä pienenee, ja työvaiheet sekä virheet vähenevät merkittävästi läpi koko toimintoketjun tarjouksesta tuloslaskelmaan.

Tuotehallinta on helppoa. Tuotetietojen hallintaan riittää yksi työkalu. Tuotekorttien ja erilaisten luokittelujen rakenne on joustava, tuotehierarkian voi muodostaa asiakaskohtaisesti, ja tuotteisiin on mahdollista liittää kuvia, liitteitä ja linkkejä. Myös tuotepakettien käsittely on mahdollista. Varastonhallinnan avulla saat esimerkiksi saldot toimipaikoittain ja optimoit varaston kierron entistä helpommin.

  • Toimitusketjua hallitaan aidosti. Sähköiset tilaukset, varastojen hälytysrajat ja automaattiset varastotäytöt ovat olennainen osa toimitusketjun hallintaa. Tuotetietojen, asiakastietojen, tilaus- ja laskuliikenteen hoitaminen sähköisesti tehostaa toimitusketjua tavarantoimittajan, myyjän ja loppuasiakkaan välillä.
  • Tulos paranee kun varastot optimoidaan ja toimintoja nopeutetaan reaaliaikaisen tiedonhallinnan avulla. Samalla myynti lisääntyy, kun reagoidaan aktiiviseen asiakastarpeeseen.
  • Kehittyneet raportointityökalut tekevät tapahtumatason raportoinnista helppoa ja reaaliaikaista. ABC-analyysit, ostotilausehdotukset ja toimituksien jakeluehdotukset optimoivat toimipisteiden varastot.
  • Aktiivinen varastonkäsittely. Myynti- ja ostotilausohjelmistot pitävät tiedot ajan tasalla reaaliajassa. Tämä helpottaa tavaran tulouttamista, keräilyä ja toimittamista.

materiaalihallinto

Maestron juttu on kertakirjaus. Sen ansiosta tieto on reaaliaikaista. Jokaisen myymälän jokainen myyjä näkee materiaalihallinnosta koko meidän varaston, ja se varasto on aina ajan tasalla.

Näin yritys valjastaa hyödyn

Hyödyt ostamiseen

Helpota ostamista. Myyntitilaukselta muodostat vaivattomasti ostotilauksen suoraan tuotteelle ja toimittajalle. Hankintaprosessin hallinnan teet täysin sähköisesti. Toimittajahallinnalla määrittelet vaivattomasti esimerkiksi toimittajakohtaiset ostot. Vertailet ostotilauksia automaattisesti ostolaskuihin. Vähennät laskujen tarkastuksen työtä merkittävästi ja arkistoit automaattisesti. Myös epäselvien laskujen selvittelyyn saadaan selkeä prosessi.

Hyödyt myyntiin

Tehosta myyntiä. Myynnin työkalut ja toiminnanohjaus ovat samaa järjestelmää. Myynti kirjaa toimenpiteensä suoraan toiminnanohjaukseen. Myynnin johtaminen ja raportointi parantuvat, ja myyjä saa enemmän työkaluja, kun asiakastiedot, suunnittelu ja johtaminen paranevat.

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö