Kirjanpito-ohjelma ja maksuliikenne

Maestron kirjanpito-ohjelmalla säästät resursseja laadukkaalla kertakirjaavalla järjestelmällä

Teemme Maestrolla tiivistiä yhteistyötä kirjanpitäjien ja tilitoimistojen kanssa tarjotaksemme heille parhaat toimivimmat kirjanpito-ohjelmat. Kirjanpitäjien ja tilitoimistojen ehdoilla suunnitellut kirjanpito-ohjelmistot tarjoavat vaivattomuutta ja tehokkuutta päivittäiseen toimintaan. Kirjanpito-ohjelmamme sopii erinomaisesti myös pienyritykselle. Jouduttamalla päivittäisiä työskentelyä aikaa jää myös asiakkaiden ongelmien ratkomiseen.

 • Perusta päätöksesi faktoihin reaaliaikaisen tiedon pohjalta.
 • Tehosta työntekoa käsityön vähentyessä.
 • Vähennä virheitä sekä työmäärää kertakirjauksella.

Maestron ohjelmistossa kaiken ytimenä toimii kirjanpito

Kirjanpito-ohjelmien ja kirjanpidon tehotyökalujen on luonnollisesti oltava kertakirjaavia – myös keskenään. Tämä vähentää työmäärää ja virheitä, ja lisää samalla työskentelyn tehokkuutta. Päätöksenteko perustuu aina faktoihin, ja ennustaminen helpottuu kun järjestelmään kirjattu tieto on samantien ajantasaisena koko järjestelmän käytössä.

Kirjanpito-ohjelma, jossa vaivattomuus on keskeistä

Lähes kaikki kirjanpidon viennit tapahtuvat Maestron muista osista – lähes 98 % peruskirjauksista toteutuu ilman käsityötä. Et tarvitse myöskään erillistä pankkiliikenneohjelmaa, sillä sisäänrakennettu Maestron Pankkiliikenne hoitaa puolestasi mm. tiliotteiden ja viitteiden käsittelyn. Tämän vaivattomampaa kirjanpito-ohjelmistoa saa hakea!

Kirjanpito ohjelma paperilla

Kirjanpito-ohjelman hyödyt yrityksellesi

 • Toiminta tehostuu — Kertakirjaus vähentää työmäärää ja virheitä.
 • Ennustaminen helpottuu — Järjestelmään kirjattu tieto on jatkuvasti reaaliaikaisena koko järjestelmän käytössä, jolloin päätöksenteko perustuu faktoihin.
 • Rajaa tietoa tarkasti — Sisäisen laskennan työkaluilla voidaan tarkastella yrityksen taloutta koko yritystason lisäksi myös esimerkiksi henkilöittäin tai projekteittain.
 • Maestron Pankkiliikenne vähentää työtaakkaasi — Pankkiliikenteellä noudat helposti jokaisen pankkisi tiliotteet ja viitesuorituslistat. Samalla kirjanpito-ohjelmisto päivittää reskontrat automaattisesti ja tekee kirjanpidon pankkitositteet. Lisäksi Pankkiliikenne hoitaa esimerkiksi palkanmaksuaineistot palkkalaskennasta, ostolaskujen maksuaineistot ostoreskontrasta ja maksujen kuittauksen ostoreskontraan.

Kirjanpito-ohjelmassa on automatisoitu

 • Reskontrien ja pankkitietojen ajantasaisuus
 • Jakson ALV:n ja tuloveron käsittely
 • Käyttöomaisuuden poistolaskenta
 • Lomapalkkavelkajaksotus, TyEL-jaksotus yms.
 • Sopimuslaskutuksen jaksotus
 • Nettovarallisuuslaskelma, kassavirtalaskelma, liikepääomavirtalaskelma, rahoituslaskelma

Maestro antaa meidän keskittyä erikoisosaamiseemme käsinkirjaamisen sijaan.

Mitä tarkoittaa kirjanpito?

Kirjanpito tarkoittaa tietojärjestelmää, josta käy selville yrityksen, yhteisön tai yhdistyksen taloudellinen tila ja toiminta. Kirjanpitoon merkitään jokainen liiketapahtuma yksitellen. Kirjanpito on tehty aikojen saatossa manuaalisesti eli käsin, mutta mm. Maestro on kehittänyt sähköisen kirjanpito-ohjelman, jonka avulla pystyy tekemään kirjanpitoa paljon vaivattomammin ja tehokkaammin.

Kirjanpidosta selviää mm. yrityksen varat, velat sekä tulot ja menot. Kaikki, jotka harjoittavat jotakin laillista liiketoimintaa, ovat kirjanpitovelvollisia. Kirjanpitovelvollisuus tarkoittaa, että yrityksen johtohenkilöillä on velvollisuus huolehtia, jotta jotta yrityksen liiketapahtumat kirjataan ylös ja kirjanpidon kirjallinen materiaali kootaan ja säilytetään. Kirjanpidon avulla yrityksen on tehtävä tilinpäätös aina määräaikaan mennessä.

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö