CRM-järjestelmä Maestro Asiakkuudenhallinta

CRM-järjestelmän avulla johdat asiakkuuksiasi tehokkaasti

Maestro Asiakkuudenhallinta on monipuolinen CRM-järjestelmä, joka on suunniteltu tehostamaan asiakastyöskentelyä sekä asiakastietojen hallintaa. Tehokkaan asiakkuudenhallinnan hyödyt näkyvät työskentelyssä monilla eri tasoilla:

  • Helpota asiointia eri kanavissa, tarjoa asiakkaillesi parempi asiakaskokemus.
  • Hallitse ja hyödynnä asiakastietoa. Palvele paremmin.
  • Luo sitoutuneita & kannattavia asiakkuuksia.

Maestro Asiakkuudenhallinta on kattava CRM-järjestelmä

CRM-järjestelmä

Kun asiakastiedon kerääminen, kirjaaminen ja hyödyntäminen on tehokasta, hyvän palvelun elementit ovat käsillä. Myynti ja markkinointi voivat tehdä valistuneeseen tietoon perustuvia ratkaisuja ja keskittyä täyspainoisesti omaan työhönsä. Asiakkuudenhallintajärjestelmään integroitu myyntiprosessi tuo johtamiseen tarkkuutta ja analyyttisen otteen.

Tehokkuutta asiakkuudenhallintaan CRM-järjestelmän avulla

MaestroNG Asiakkuudenhallinnassa kaikki asiakkaaseen liittyvä tieto on helposti ulottuvillasi, suoraan yhdellä asiakaskortilla. Asiakastyöskentely on tehokkaampaa, kun tietoja ei tarvitsee metsästää useista eri järjestelmistä ja asiakkuudesta saa kattavan kokonaiskuvan. Toimiva CRM-järjestelmä tuo lisää tehokkuutta.

CRM-järjestelmä – hyödyt asiakkaillesi

  • Pidä kiinni asiakkaistasi – pidät asiakkaasi tyytyväisempinä ja vähennät asiakasmenetyksiä, kun sinulla on parempi kuva yleistilanteesta.
  • Tee kohdennetumpaa markkinointiviestintää – Maestro Asiakkuudenhallinnan avulla voit tarjota asiakkaillesi personoidumpaa viestintää perustuen hänen ostokäyttäytymiseen, toiveisiin tai vaikkapa sijaintiin.
  • Osallista asiakas – parhaassa tapauksessa asiakas osallistuu asiakastietojensa täydentämiseen CRM:ään myös itse.

CRM-järjestelmä – hyödyt yritykselle

  • Hallinnoi prospektejasi helposti – tiedä missä vaiheessa asiakashankinta etenee.
  • Löydä tarvitsemasi tiedot helposti ja luokittele niitä haluamallasi tavalla – helppokäyttöinen järjestelmä toimii kaikilla organisaation tasoilla ja moniin eri tarpeisiin.
  • Kirjaa tiedot järjestelmään kerralla – myynti ja hallinto eivät ole tukkanuottasilla, kun myynti jopa helpottaa hallinnon kuormaa.

Maestron parhaat ominaisuudet ovat sen helppokäyttöisyys, kertakirjaus ja se, että kaikki tieto on samassa järjestelmässä.

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö