Materiaalit tilitoimistoille

Täältä löydät tukimateriaalia tilitoimistojärjestelmiin ja omien asiakkaidesi tarpeisiin.

Oppaat

Päätöskirja

Päätöskirja on kirjoitettu tilitoimistoyrittäjälle ja ylimmälle johdolle. Tilitoimistoyrittäjän maailma on täynnä tärkeitä päätöksiä, se on selvä. Päätösten kanssa ei kuitenkaan tarvitse olla yksin.

Maestron Päätöskirja on kirjoitettu yhdessä Verso-verkostoon kuuluvien tilitoimistoasiakkaidemme kanssa, ja siihen on tiivistetty 19 päätöstä ohjelmistovalinnan, toimintaympäristön, asiakkaan sekä verkoston teemoista. Kerromme luonnollisesti myös Maestron filosofiasta ja sähköisestä toimintaympäristöstä mitä voit asiakkaillesi tarjota.

Päätöskirjan luettuasi tiedät, mihin kaikkeen tilitoimiston ohjelmistovalinta voi vaikuttaa, millaiset ovat ammattilaisen tehotyökalut – tilitoimiston asiakkaiden työkaluja unohtamatta, millä tavoin voit jakaa työt asiakkaasi kanssa, sekä mikä on Verso-verkoston voima.

Tilaa Päätöskirja tästä

Verkkokaupan Ostajan Opas

Ostajan Opas käsittelee liiketoimintaa verkossa. Opas on kirjoitettu erityisesti kasvaville yrityksille, mutta se palvelee kaikkia joilla on vahva tahto siirtää liiketoimintaa verkkoon – olipa kyseessä sitten B2B- tai B2C-kauppaa tekevä yritys.

Kaikki tiet menestykseen verkossa ovat yksilöllisiä. Siksi emme tarjoa valmiita vastauksia, vaan esitämme kysymyksiä joihin liiketoiminnan vetäjän tulee löytää vastaukset. Lähestymme asioita liiketoiminnan näkökulmasta. Teknologia on ratkaisu, ei suunnittelun lähtökohta.

Opas on tehty eri asiantuntijahaastatteluiden pohjalta.

Oppaasta on tehty myös 24 osainen videosarja. Niihin voit tutustua suoraan tämän linkin kautta tai MaestroNGTV-kanavallamme.

Tilaa Verkkokaupan Ostajan Opas tästä
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö