Koulutukset

Maestro tarjoaa laadukkaita koulutuksia asiakkailleen. Tavoitteenamme on, että kaikkien Maestron palveluiden käyttö on mielekästä ja mukavaa. Haluamme olla mukana tukemassa osaamisen kasvua ja tarjota keinoja, joilla asiakkaamme saavat kaiken irti järjestelmistä. Koulutukset voivat olla lyhyitä ja kertaavia pikakoulutuksia tai sitten tarpeen mukaan laajempia useiden päivien kokonaisuuksia. Räätälöimme koulutukset tarpeidenne mukaan! Lisäksi järjestämme maksuttomia webinaareja ympäri vuoden. Tilaisuudet ovat ainutlaatuinen mahdollisuus perehtyä ohjelmistoihimme tarkemmin ja kuulla myös uutta tulevista toiminnallisuuksista ja ominaisuuksista.

Yhteiskoulutukset tilitoimistoille

Sähköisten laskujen vastaanotto ja kuitit / NG webinaari 26.1.2021 klo 8:30-9:15

26.1.2021

Webinaari on tarkoitettu tilitoimiston asiakkaille, jotka aloittelavat NG:n käyttöä tai ovat kiinnostuneita NG:n palveluista.

Lue lisää

MaestroLasku ja tilaukset / NG webinaari 28.1.2021 klo 8:30-9:45

28.1.2021

Webinaari on tarkoitettu kaikille MaestroLaskun käytöstä kiinnostuneille.

Lue lisää

Muista verottajan ylimääräinen koulutusvähennys!

Tiesitkö, että Maestron koulutuksesta syntyneet menot ovat verotuksessa vähennyskelpoisia, mutta voit lisäksi hyödyntää työantajan koulutusvähennystä. Maestron kuukausittainen yhteistyösopimus koulutuksien osalta täyttää kaikki verottajan ehdot.

Työnantajan koulutusvähennyksen myötä organisaatio saa tehdä koulutukseen osallistuvan henkilön palkkakuluista lisävähennyksen verotuksessa. Vähennys on laskennallisesti noin puolet koulutusajan palkkakuluista. Koulutusvähennyksen saa enintään kolmelta koulutuspäivältä työntekijää kohden.

Lue lisää verottajan sivulta
Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö