Koulutukset

Maestro tarjoaa laadukkaita koulutuksia asiakkailleen. Tavoitteenamme on, että kaikkien Maestron palveluiden käyttö on mielekästä ja mukavaa. Haluamme olla mukana tukemassa osaamisen kasvua ja tarjota keinoja, joilla asiakkaamme saavat kaiken irti järjestelmistä. Koulutukset voivat olla lyhyitä ja kertaavia pikakoulutuksia tai sitten tarpeen mukaan laajempia useiden päivien kokonaisuuksia. Räätälöimme koulutukset tarpeidenne mukaan! Lisäksi järjestämme maksuttomia webinaareja ympäri vuoden. Tilaisuudet ovat ainutlaatuinen mahdollisuus perehtyä ohjelmistoihimme tarkemmin ja kuulla myös uutta tulevista toiminnallisuuksista ja ominaisuuksista.

Yhteiskoulutukset tilitoimistoille

Maestro Palkanlaskennan syventävä koulutus

Etäkoulutus 20.11.2019

Kokeneemmille ja jo pidempään Maestron käyttäneille palkanlaskijoille tarkoitettu koulutus, jossa käymme läpi vinkkejä työn tehostamiseen.

Lue lisää

Vuodenvaihteen rutiinit Maestrossa

Etäkoulutus 16.12.2019

Mitä kaikkea sinun pitää huomioida, kun vuosi vaihtuu? Tiivis paketti vuoden vaihteen rutiineista Maestroa käyttävässä tilitoimistossa.

Lue lisää

Tilinpäätös

Etäkoulutus 21.1.2020

Kuinka teet tilinpäätöksen tehokkaasti Maestrossa? Mistä tiedot kerätään ja kuinka helpotat jo nyt seuraavan vuoden tilinpäätöstä? Koulutuksessa käydään läpi tilinpäätökset tilitoimistossa.

Lue lisää

Muista verottajan ylimääräinen koulutusvähennys!

Tiesitkö, että Maestron koulutuksesta syntyneet menot ovat verotuksessa vähennyskelpoisia, mutta voit lisäksi hyödyntää työantajan koulutusvähennystä. Maestron kuukausittainen yhteistyösopimus koulutuksien osalta täyttää kaikki verottajan ehdot.

Työnantajan koulutusvähennyksen myötä organisaatio saa tehdä koulutukseen osallistuvan henkilön palkkakuluista lisävähennyksen verotuksessa. Vähennys on laskennallisesti noin puolet koulutusajan palkkakuluista. Koulutusvähennyksen saa enintään kolmelta koulutuspäivältä työntekijää kohden.

Lue lisää verottajan sivuilta
Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö