Taloushallinto, ostolaskujen käsittely ja palkanlaskenta vaativille hallinnon ammattilaisille

Maestrolla hallitset talouden, ostolaskut ja palkat yhdellä kokonaisuudella tehokkaasti ja aikaa säästäen

Kun taloushallinto, ostolaskujen käsittely ja palkkahallinto ovat samaa tuoteperhettä, raportointi on aina ajan tasalla. Tietoja ei tarvitse syöttää moneen eri paikkaan, tiedot löytyvät aina vaivatta ja ilman erillistä turhaa käsityötä. Taloushallinnon pitkälle viety automaatio mahdollistaa reaaliaikaisen lukujen seurannan ja tiedon siirtymistä funktiosta toiseen, esimerkiksi myyntilaskutuksesta kirjanpitoon. Kun tieto menneestä pystytytään tuottamaan liki täysin automaattisesti, saadaan aina reaaliaikainen kuva siitä, mitä yrityksen taloudessa tapahtuu. Yritystä johdetaan tiedolla – ei tunteella.

Taloushallinnon kokonaisuus ja ostolaskujen käsittely

Maestro Taloushallinto monipuolinen ohjelma tehokkaaseen talouden hallintaan. Sen ensisijainen tarkoitus on tehdä taloushallinnosta aikaa säästävää ja tehokasta, mutta samalla myös helppoa ja vaivatonta. Tämä on mahdollista pitkälle viedyn sisäisen automaation ja tarkoin hiottujen ominaisuuksien ansiosta - kirjanpito on tehokasta, ja tarjoaa reaaliaikaista informaatiota päätöksenteon tueksi.

Taloushallintoon kiinteästi integroitu ostolaskujen käsittely helpottaa hallinnon taakkaa merkittävästi. Se on helppokäyttöinen ja helppo omaksua läpi koko organisaation – ja luonnollisesti mobiilikäyttöinen. Mutta ennen kaikkea siinä on pisimmälle viety automaatio, joka nopeuttaa käsittelyprosessia merkittävästi, ja tuo samalla isoja säästöjä päivittäisessä käytössä. Vastaanota yrityksesi kaikki laskut sähköisinä yhdessä paikassa.

Tutustu tuotteeseen

Tyytyväisiä taloushallinnon ja ostolaskujen käsittelyn asiakkaita

18.10.2021

Teknistä kauppaa verkossa ja kivijalassa – TT-Tools luottaa Maestroon

TT-Tools uskoo verkkokaupan ja kivijalkaliikkeen yhdistelmän olevan asiantuntemukseen nojaavan teknisen kaupan yrityksen kannalta paras ratkaisu.

4.1.2021

Maestron rengasalan ERP palvelee Rengas-Savotan liiketoimintaa erinomaisesti

Rengas-Savotta otti Maestron rengasalan ERP:n käyttöön vuonna 2017 ja nyt se muodostaa yrityksen liiketoiminnan selkärangan.

6.7.2020

Kitakone Oy valitsi Maestron kasvun mahdollistajaksi

Kitakone Oy:n hakee hallittua, mutta jatkuvaa kasvua ammattilaisten työkalu- ja tarvikekaupan sektorilla. Kannattava kasvu vaatii tuekseen alan tarpeisiin soveltuvan toiminnanohjausjärjestelmän. Tämän vuoksi Kitakone Oy valitsi kumppanikseen Maestron.

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta on yksi sujuvimmista osista Maestron taloushallintoa. Säästyt turhalta työltä, kun palkanlaskenta tuottaa suoraan täysin automaattisesti kirjanpidon aineiston. Se on sitä vaivattomuutta ja automaatiota, jota hallinnon ammattilainen Maestrossa arvostaa. Voit kirjata palkat sitomatta niitä palkkajaksoihin. Jaksotukset ja sisäinen laskenta hoituvat automaattisesti.

Tutustu tuotteeseen

Tyytyväisiä palkanlaskenta-asiakkaita

26.10.2016

Ehtookoto ry: Maestro taipuu moneen ja kertakirjaus minimoi virheet

Lempäälän Ehtookoto ry on yli 50 vuotta toiminut yhteisö, joka yhdessä Lempäälän kunnan kanssa tarjoaa asumis- ja hoitopalveluja vanhuksille, vammaisille ja mielenterveyskuntoutujille sekä kuntopalveluja kuntalaisille.

6.6.2016

Mäkelän Auto Oy suosittelee Maestroa muillekin Nissan-kauppiaille

Mäkelän Auto Oy on vuonna 1947 perustettu autoalan pitkäikäinen ammattilainen.

6.6.2016

No-Pan Auto Oy eroon päällekkäistyöstä Maestrolla

No-Pan Auto Oy työllistää 35 henkilöä autoalan monipuolisena toimijana.

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö