Taloushallinto, ostolaskujen käsittely ja palkanlaskenta vaativille hallinnon ammattilaisille

Maestrolla hallitset talouden, ostolaskut ja palkat yhdellä kokonaisuudella tehokkaasti ja aikaa säästäen

Kun taloushallinto, ostolaskujen käsittely ja palkkahallinto ovat samaa tuoteperhettä, raportointi on aina ajan tasalla. Tietoja ei tarvitse syöttää moneen eri paikkaan, tiedot löytyvät aina vaivatta ja ilman erillistä turhaa käsityötä. Taloushallinnon pitkälle viety automaatio mahdollistaa reaaliaikaisen lukujen seurannan ja tiedon siirtymistä funktiosta toiseen, esimerkiksi myyntilaskutuksesta kirjanpitoon. Kun tieto menneestä pystytytään tuottamaan liki täysin automaattisesti, saadaan aina reaaliaikainen kuva siitä, mitä yrityksen taloudessa tapahtuu. Yritystä johdetaan tiedolla – ei tunteella.

Taloushallinnon kokonaisuus ja ostolaskujen käsittely

Maestro Taloushallinto monipuolinen ohjelma tehokkaaseen talouden hallintaan. Sen ensisijainen tarkoitus on tehdä taloushallinnosta aikaa säästävää ja tehokasta, mutta samalla myös helppoa ja vaivatonta. Tämä on mahdollista pitkälle viedyn sisäisen automaation ja tarkoin hiottujen ominaisuuksien ansiosta - kirjanpito on tehokasta, ja tarjoaa reaaliaikaista informaatiota päätöksenteon tueksi.

Taloushallintoon kiinteästi integroitu ostolaskujen käsittely helpottaa hallinnon taakkaa merkittävästi. Se on helppokäyttöinen ja helppo omaksua läpi koko organisaation – ja luonnollisesti mobiilikäyttöinen. Mutta ennen kaikkea siinä on pisimmälle viety automaatio, joka nopeuttaa käsittelyprosessia merkittävästi, ja tuo samalla isoja säästöjä päivittäisessä käytössä. Ostolaskujen käsittelyn ennestään pitkälle vietyä sääntöpohjaista automaatiota on täydennetty tekoälyllä, joka nostaa ostolaskujen käsittelyn automaation vielä entistäkin korkeammalle.

Tutustu tuotteeseen

Tyytyväisiä taloushallinnon ja ostolaskujen käsittelyn asiakkaita

18.6.2023

Teknistä kauppaa verkossa ja kivijalassa – TT-Tools luottaa Maestroon

TT-Tools uskoo verkkokaupan ja kivijalkaliikkeen yhdistelmän olevan asiantuntemukseen nojaavan teknisen kaupan yrityksen kannalta paras ratkaisu.

26.5.2023

Hämeen Autovaruste Oy ja O.K. Auto Oy vaihtoivat viisi erillisohjelmistoa Maestroon

”Maestrolla oli vahvat näytöt autoalalta, ja ohjelmassa oli otettu autoalan erityispiirteitä huomioon. Lisäksi Maestro sitoutui kehittämään ostolaskujärjestelmäänsä tarpeidemme mukaiseksi."

18.7.2022

Toyota Autotalot Oy: Maestron vahvuutena autokaupan taloushallinnon kokonaisvaltainen ymmärrys

"Maestro pystyi parhaiten vastaamaan tarpeisiimme, ja autokaupan erityisvaatimuksiin soveltuvana kokonaisuutena oli selkeä valinta meille. Kun useampi autotoimialan yritys sitä vahvasti suositteli, oli valinta lopulta helppo.”

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta on yksi sujuvimmista osista Maestron taloushallintoa. Säästyt turhalta työltä, kun palkanlaskenta tuottaa suoraan täysin automaattisesti kirjanpidon aineiston. Se on sitä vaivattomuutta ja automaatiota, jota hallinnon ammattilainen Maestrossa arvostaa. Voit kirjata palkat sitomatta niitä palkkajaksoihin. Jaksotukset ja sisäinen laskenta hoituvat automaattisesti.

Tutustu tuotteeseen

Tyytyväisiä palkanlaskenta-asiakkaita

26.10.2016

Ehtookoto ry: Maestro taipuu moneen ja kertakirjaus minimoi virheet

Lempäälän Ehtookoto ry on yli 50 vuotta toiminut yhteisö, joka yhdessä Lempäälän kunnan kanssa tarjoaa asumis- ja hoitopalveluja vanhuksille, vammaisille ja mielenterveyskuntoutujille sekä kuntopalveluja kuntalaisille.

6.6.2016

Mäkelän Auto Oy suosittelee Maestroa muillekin Nissan-kauppiaille

Mäkelän Auto Oy on vuonna 1947 perustettu autoalan pitkäikäinen ammattilainen.

6.6.2016

No-Pan Auto Oy eroon päällekkäistyöstä Maestrolla

No-Pan Auto Oy työllistää 35 henkilöä autoalan monipuolisena toimijana.

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö