Tee yrityksesi arjesta sujuvampaa – sähköinen laskujen vastaanotto säästää aikaa ja rahaa!

Ostolaskut – sähköinen laskujen vastaanotto

 

 

 • Helppo ottaa käyttöön.
 • Vastaanota kaikki laskusi sähköisinä samaan paikkaan.
 • Ostolaskut automaattisesti nähtävillä myös tilitoimistollasi.
 • Laskusi ovat automaattisesti aikajärjestyksessä.
 • Helposti selattava mobiiliarkisto aina mukanasi.
 • Maksa mobiilisti suoraan sovelluksesta.
 • Laskut on myös mahdollista maksaa automaattisesti valitsemanasi maksupäivänä.
 • Automaatiomahdollisuudet suurille laskumäärille.
 • Koko laskun käsittelyn ja kierron voi automatisoida.
 • Tarpeisiisi soveltuva hyväksymiskierto.
 • Automaattinen hyväksyminen.

Hyväksy, selaile tai maksa laskujasi missä ja milloin vain.

Sähköiset laskut saapuvat sovellukseen – tietokoneellesi ja puhelimellesi- automaattisesti. Oletpa missä tahansa, näet yhdellä silmäyksellä kaikki laskut, jotka saapuvat yrityksellesi. Sovellus järjestää laskut eräpäivän mukaan ja huomauttaa sinua maksamattoman laskun lähellä olevasta eräpäivästä.

Yrityksellä voi olla toimittajia, jotka eivät voi lähettää sähköisiä laskuja, tällöin voit itse ohjata paperiset laskut järjestelmään valokuvaamalla tai pdf-tuonnilla. Kaikki laskut arkistoidaan automaattisesti myöhempää käyttöä varten – voit palata laskuillesi vuosienkin päästä. Arkiston käyttö on helppoa hakuominaisuuksien ansiosta.

Laskusi kulkevat aina mukanasi puhelimen sovelluksessa olitpa missä päin maailmaa tahansa, tarvitset vain nettiyhteyden. Kaikki laskusi ovat aina käytettävissäsi – selailtavissa, maksettavissa, raportoitavissa ja arkistoituina.

Maksa laskut parilla napin painalluksella missä vain

Voit maksaa laskut suoraan sovelluksesta, mitään laskun tietoja ei tarvitse syöttää käsin. Voit laittaa laskuja maksuun parilla klikkauksella eräpäiväksi tai valitsemallesi päivälle. Jos yritykselläsi on käytössä useita tilejä, voit myös jakaa laskun maksun useammalle tilille. MaestroNG siirtää maksut pankkiisi automaattisesti.

Voit seurata tilisi reaaliaikaista saldoa ja saldoennustetta. Näet yhdellä silmäyksellä maksetut ja maksamattomat laskut.

Raportointi – ole ajan tasalla yrityksesi tilanteesta

Katso yrityksesi raportteja keskitetysti yhdestä paikasta. Tarkastele yrityksen ostolaskuja yhteenvetotilastoina. Esimerkiksi kuukausiraportti toimittajan mukaan tai raportti kustannuspaikan mukaan.

Tai tehosta toimintaasi, raportilla laskujen kierron kestosta tai verkko-ja paperilaskujen suhteesta. Tarvittaessa voit viedä aineiston helposti exceliin.

Hoida yrityksesi taloutta yhdessä tilitoimiston kanssa – ei enää papereiden toimittamista

Sähköiset ostolaskut mahdollistavat reaaliaikaisen kirjanpidon. Kirjanpitäjäsi näkee kaikki sinulle saapuneet laskut automaattisesti sovelluksesta. Sinun ei siis tarvitse toimittaa ostolaskujasi kirjanpitäjällesi.

Kun toimit tilitoimiston kanssa samassa järjestelmässä, on tilitoimiston helppo käsitellä laskuja puolestasi – vaikka lomasi aikana.

Ota käyttöön tarpeisiisi soveltuva hyväksymiskierto

Isompi yritys voi tarvita ostolaskujen käsittelyyn  ostolaskujen kierrätyksen. Valittavissa ovat yksi- ja kaksitasoinen hyväksyntä, jota käyttävät tarkastajat ja hyväksyjät. Lisäksi laskulla voi olla kommentoija.

Ostolaskujen tarkastajat ja hyväksyjät saavat itseään koskevasta laskusta sähköisen viestin, jota klikkaamalla he pääsevät tarkastamaa tai hyväksymään laskun. Laskua voidaan tarvittaessa myös kommentoida tai  se voidaan laittaa selvitykseen.

Esittelyvideot

Ostolaskupalvelun esittely (1:38 min)

Kuinka palvelu toimii? Mitä hyötyjä siitä saa? (3:51 min)

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö