Ostolaskupalvelu tilitoimiston asiakkaalle

Ostolaskupalvelun kuvaus

Tilitoimistosi Ostolaskupalvelulla saat mahdollisuuden käsitellä kaikki ostolaskusi sähköisessä muodossa. Palvelusta saat eniten hyötyä silloin, kun kaikki laskusi voidaan vastaanottaa verkkolaskuina. Verkkolaskujen vastaanottaminen on usein huomattavasti paperilaskua edullisempaa – laskujen määrästä riippuen säästö voi olla kymmeniä euroja kuukaudessa.

Jos saat laskuja sähköpostiin tai perinteisenä paperisena laskuna, voit toimittaa ne tilitoimistollesi pdf-muodossa, tai valokuvata sen kännykällä suoraan kirjanpitäjälle.

Laskun tallentamisen jälkeen paperista tai pdf-laskua ei tarvitse enää säilyttää. Kaikki laskut ovat helposti ja selkeästi selailtavissa missä ja milloin tahansa. Jos  jotakin tietoa laskulta tarvitaan myöhemmin, voit itse helposti selailla laskuja ostolaskuarkistosta vaikka toimittajakohtaisesti milloin tahansa.

Laskut tarkastetaan ja hyväksytään sähköisesti, jolloin laskujen kierto nopeutuu, ja käteisalennusten hyödyntäminen helpottuu.

Ostolaskupalvelua voidaan käyttää pelkästään myös ostolaskujen toimittamiseen, ilman ostolaskujen kierrätystä.

Miksi Ostolaskupalvelu kannattaa ottaa käyttöön?

  • Ostolaskut saapuvat automaattisesti tilitoimistollesi sähköisesti. Voit käydä hyväksymässä ne silloin, kun sinulle parhaiten sopii.
  • Paperiset ostolaskut eivät häviä, kun voit toimittaa ne tilitoimistollesi heti saapumisen jälkeen.
  • Voi itse selailla laskujaan yhdestä paikasta. Esimerkiksi kun tulee muistutuslasku, voit etsiä alkuperäistä laskua ja tarkistaa onko se saapunut.
  • Kun aineisto toimitetaan ajallaan, laskujen kierto nopeutuu. Näin hyödynnät tehokkaammin käteisalennuksia.

Esittelyvideot

Ostolaskupalvelun esittely (1:38 min)

Kuinka palvelu toimii? Mitä hyötyjä siitä saa? (3:51 min)

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö