MaestroLasku - Hoida laskutus käden käänteessä

MaestroLasku helpottaa yrittäjän arkea!

MaestroLasku on pienen yrityksen näppärä työkalu, jonka avulla voit kirjata ja lähettää kaikki laskut suorana järjestelmästä, hallita asiakasrekisteriä ja  ylläpitää rekisteriä myytävistä tuotteista ja palveluista. Unohda siis excelit ja ruutuvihot ja varmistu, että jokainen työ tulee ajallaan laskutettua. Ja luonnollisestikin, että jokainen tekemäsi lasku siirtyy suoraan myyntireskontraan ja kirjanpitoon, ilman ylimääräisiä välikäsiä. Kaikki ylimääräinen työ on minimoitu ja voit keskittyä olennaiseen.

Laskut matkaan viiveettä

MaestroLasku on 100% sähköinen selaimella käytettävä laskun kirjaamisohjelma, joka toimii kaikilla yleisimmillä selaimilla mukaan lukien mobiililaitteet.

Voit luoda laskuja missä ja milloin tahansa ja toimittaa laskun heti asiakkaalle työsuorituksen yhteydessä. Voit myös lisätä liitteitä, tallentaa laskun keskeneräiseksi ja jatkaa laskun kirjaamista myöhemmin ja lähettää laskun asiakkaan kanssa sovitulla laskutustavalla.

Jokainen luotu lasku siirtyy täysin automaattisesti myyntireskontraan ja kirjanpitoon ilman manuaalisia vaiheita ja säästää näin merkittävästi työaikaa ja kustannuksia eikä tositteita katoa matkan varrelle. Kaiken lisäksi tiedät joka päivä, paljonko sinulla on avoimia laskuja reskontrassa.

 

Hyödyt:

 • Helppokäyttöinen ja vaivaton
 • Voit kirjata ja lähettää laskuja rajattomasti
 • Toimii kaikilla laitteilla
 • Kaikki lähetetyt laskut 100% automaattisesti reskontraan ja kirjanpitoon
 • Monipuoliset laskutustavat asiakkaan tarpeiden mukaan: paperilasku, sähköpostilasku, sähköinen lasku
Katso video

 

Asiakkaat ja tuotteet yhdessä järjestelmässä

MaestroLasku-palvelussa sinulla on käytössä sähköinen asiakasrekisteri, unohda siis kaikki Excelit tai ruutuvihot. Asiakasrekisterin avulla voit helposti analysoida asiakkaitasi: mistä liikevaihtosi tulee, mitkä asiakkaat ovat kaikista tärkeimpiä, keneen kannattaa panostaa? Myös asiakkaiden yhteystiedot pysyvät ajantasalla, kun niitä ylläpidetään yhdessä paikassa.

MaestroLaskun tuoterekisteri tarjoaa mahdollisuuden hinnoitella kaikki myytävät tuotteet ja palvelut ja tallentaa ne rekisteriin. Tuoterekisteri mahdollistaa myymävien tuotteiden ja palvelujen tuotteistamisen hinnoittelemalla ja ryhmittelemällä monipuolisesti. Tuoterekisteri mahdollistaa samalla myös tuotteiden ja palvelujen kannattavuuden ja myyntihistorian tarkastelun ja näin tiedät mitkä tuotteet ja palvelut myyvät ja mitkä eivät.

Hyödyt:

 • Asiakasrekisteri kuuluu kokonaisuuteen
 • Ylläpidä tuotteita ja palveluita yhdessä paikassa
 • Hallitse hinnoitteluja, maksuehtoja ja laskutustapoja
 • Seuraa tuote- ja asiakaskannattavuutta
 • Ei rajoitteita rekisterien koossa – voit tallentaa kaikki tarvitsemasi asiakkaat ja tuotteet rekistereihin

MaestroLasku on täysin mobiilikäyttöinen

Me ymmärrämme yrittäjän kiirettä ja siksi MaestroLasku toimii täydellisesti myös mobiililaitteilla. Voit lähettää kaikki laskut suoraan kännykällä, joten laskuaineisto ei enää jää roikkumaan ja odottamaan laskutuspäivää. Laskun tiedot siirtyvät samalla kirjauksella myös suoraan taloushallintoon saakka, näin käyttössäsi on aina reaaliaikainen tilanne yrityksen myynnistä eikä erillisiä raportteja tarvitse toimittaa kuukausittain tilitoimistolle.

Sinulla on kaikki sähköisen laskutuksen elementit käytössäsi, eli mobiilikäyttö ei rajoitu joihinkin yksittäisiin toimintoihin. Laskun tekemisen lisäksi voit luonnollisesti tarkistaa myös hinnoitteluja, tuotetietoja tai päivittää asiakkaan yhteystietoja milloin ja missä tahansa.

Katso video

Hyödyt:

 • Helppokäyttöinen käyttöliittymä
 • 100 % toiminnot käytössä kännykällä ja tabletilla
 • Työntekijäsi voivat hyödyntää mobiililaskutusta joustavasti vaikka työmaalla
 • Turvallinen ympäristö, tietoturvasta huolehdittu

 

Usein kysytyt kysymykset

1 Miten aloitan MaestroLaskun käytön? 

MaestroLaskun saat käyttöösi tilitoimistosi kautta. Ota yhteys omaan tilitoimistoosi ja kerro toiveistasi siirtyä MaestroLaskun käyttäjäksi.

2. Millä laitteilla sovellusta voi käyttää?

Sovellus toimii selaimessa, joten voit käyttää sitä sujuvasti kaikilla mobiililaitteilla ja kännykällä. Voit halutessasi aloittaa laskun kirjaamisen kännykällä ja jatkaa sitä myöhemmin toisella laitteella. Tiedot säilyvät sovelluksessa.

3. Voinko lähettää laskuja sähköpostilla?

MaestroLaskussa voit valita laskun lähetystavaksi sähköpostin. Ohjelma muodostaa automaattisesti laskun, jonka voit lähettää haluamaasi osoitteeseen.

4. Voinko lähettää sähköisiä laskuja?

Kyllä. MaestroLaskun yhtenä laskutusvaihtoehtona on myyntilaskujen välityspalvelu, jonka kautta voit lähettää laskut verkkolaskuina eteenpäin ja hyödyntää halutessasi tulostuspalvelua.

5. Onnistuuko laskun tulostus paperille?

Laskut voi tulostaa luonnollisesti myös suoraan paperilaskuksi.

6. Kuinka toimitan laskuaineiston tilitoimistolle?

Kun otat MaestroLaskun käyttöön, sinun ei tarvitse enää toimittaa erillistä raporttia tilitoimistollesi tai huolehtia laskuaineistosta, vaan kaikki laskutuksen tiedot ovat välittömästi kirjanpitäjäsi käytössä.

7. Onko MaestroLasku-sovelluksessa laskuarkistoa?

Kyllä. Kaikki tekemäsi laskut tallentuvat sovelluksen arkistoon, jota voit selata monipuolisten hakujen kautta.

8. Onko sovelluksessa asiakasrekisteri?

Kyllä. MaestroLaskussa on asiakasrekisteri ja voit ylläpitää asiakkaittesi tietoja kätevästi yhdessä paikassa. Asiakasrekisteri kuuluu tuotteeseen lisämaksutta.

9. Onko sovelluksella tehtävien laskujen määrää rajoitettu?

Ei ole. MaestroLaskulla voi tehdä rajattomasti laskuja vuodessa. Sama pätee myös tuotteisiin ja asiakasrekisteriin.

10. Käytössä ilmenee ongelmia, kuinka toimin?

MaestroLaskuun liittyvä asiakastuki hoituu tilitoimistosi kautta, eli ole yhteydessä suoraan omaan tilitoimistoyrittäjääsi!

11. Tuleeko minulle ylimääräisiä kustannuksia, jos luon palveluun paljon tuotteita?

Sovelluksen kustannukset eivät liity tuotteiden tai palveluiden määrää. Voit luoda niitä palveluun rajattomasti.

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö