Materiaalit Unelmien Kauppapaikan rakentajalle

Tästä löydät tukimateriaalia oman Unelmien Kauppapaikkasi toteuttamiseen.

Oppaat

 Verkkokaupan Ostajan Opas


ostajanoVerkkokaupan Ostajan Opas käsittelee liiketoimintaa verkossa
. Opas on kirjoitettu erityisesti kasvaville yrityksille, mutta se palvelee kaikkia joilla on vahva tahto siirtää liiketoimintaa verkkoon – olipa kyseessä sitten B2B- tai B2C-kauppaa tekevä yritys.

Kaikki tiet menestykseen verkossa ovat yksilöllisiä. Siksi emme tarjoa valmiita vastauksia, vaan esitämme kysymyksiä joihin liiketoiminnan vetäjän tulee löytää vastaukset. Teknologia on ratkaisu, ei suunnittelun lähtökohta.

Opas on tehty eri asiantuntijahaastatteluiden pohjalta.

Tilaa Ostajan Opas tästä

Tarjouspyyntö: CRM-järjestelmä asiakkuuksien hallintaan

kansi

Mistä on kyse? Väitämme, että lähes 80% CRM-hankkeista epäonnistuu joko projektivaiheessa tai viimeistään järjestelmää käyttöönotettaessa. Virheet ovat kalliita ja työllistävät organisaatiota. Näitä virheitä on mahdollista väistää tekemällä oikeita täsmäkysymyksiä valintavaiheessa.

Tässä oppaassa on vinkkejä, mitä sinun kannattaa vaatia ja miksi.

Jokaisen kappaleen yhteydessä on QR-koodi, jonka takaa avautuu lyhyt videolinkki, jossa näytämme miten järjestelmä käytännössä toimii. Kaikki kuusi videota löytyvät myös  tämän linkin takaa tai MaestroNGTV-kanavaltamme.

Tilaa opas tästä

B2B-Kaupan Toiminnanohjaus

Maestron B2B-Kaupan Toiminnanohjaus -opas on kirjoitettu pääasiassa B2B-kauppaa harjoittaville yrityksille. Kokonaisuus sisältää kaikki tarvittavat elementit B2B-kaupan liiketoiminnan hoitamiseen. Kokonaisuus pitää sisällään myynnin ohjauksen, CRM:n, verkkokaupan, materiaalihallinnon, taloushallinnon, ostolaskut ja ajanvarauksen.

Tämä opas esittelee sinulle eri toiminnot ja niiden tuomat hyödyt.

Ota kokonaisuus haltuun!

Tilaa B2B-Kaupan Toiminnanohjausopas tästä

B2C-Kaupan Toiminnanohjaus

b2cMaestron B2C-Kaupan Toiminnanohjaus -opas on kirjoitettu pääasiassa B2C-kauppaa harjoittaville yrityksille.

Käymme Maestron kaikki tuotteet läpi verkkokaupasta kassajärjestelmään, taloushallintoon ja asiakkuudenhallintaan saakka.

Tämä opas esittelee sinulle eri toiminnot ja niiden tuomat hyödyt, mitä hyötyjä yrityksen myyntijohto, myynti, markkinointi ja hallinto niistä saavat. Ota kokonaisuus haltuun!

Tilaa B2C-Kaupan Toiminnanohjausopas tästä
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö