MaestroNG Kassajärjestelmä on ammattilaisen työkalu

MaestroNG Kassajärjestelmä on käytössä lukuisissa ketjuissa ja yrityksissä ympäri Suomea. Kassajärjestelmä on erityisesti suunniteltu kaupan alalle ja se on suoraan integroitu taloushallintoon ja tarvittaessa verkkokauppaan asti.

Mutta annetaan asiakkaidemme kertoa, mitä mieltä he ovat Maestron kassasta:

Faunatar-ketjun toimitusjohtaja Johanna Valo:

Faunatar on lemmikkieläinalan yritys. Faunattaren franchising-ketjuun kuuluu 26 myymälää.

Maestron kassajärjestelmä on osoittautunut juuri oikeaksi ratkaisuksi meille, toteaa Eläinsoppi-Animalshopin ja Faunatar-ketjun toimitusjohtaja Johanna Valo. – Järjestelmän luotettavuus on kaiken a ja o, ja Maestro on luotettava. On erittäin harvinaista että siinä olisi mitään ongelmia, vaikka aluksi eniten hirvitti se, että kassajärjestelmä toimii netin yli. Se oli aivan turha pelko!

– Aikaisemmin meillä ei ollut mitään ketjunhallintakassajärjestelmää, vaan joka liikkeessä oli omat kassansa, joista kuun vaihteen raportit tulivat sitten kun tulivat, kuvailee Johanna Valo.

– Nyt pystymme ottamaan napin painalluksella niin paljon raportteja kuin haluamme ja milloin vain. Ja mikä tärkeintä, ne ovat aina ajan tasalla. Ennen raportit tippuivat eri myymälöistä viikkojen päästä, nyt saadaan heti ajantasaista tietoa.

Lapin Kumin toimitusjohtaja Ville Ruokanen:

Lapin Kumi Oy on Suomen suurin yksityinen renkaisiin ja vanteisiin erikoistunut yritys.

– Meillä oli aiemmin kuusi-seitsemän eri järjestelmäää, nyt on vain Maestro. Kaikki seitsemän eri myymälän toiminnot ovat nyt yhdessä paikassa – tämä säästää aikaa, rahaa ja resursseja tehdä oikeaa liiketoimintaa.”

– Meidän jokainen myyjä, tehdessään myyntitapahtumaa, tekee jo valmista aineistoa kirjanpitoon.”

Hairstore-ketjun toimitusjohtaja Pekka Jaatinen:

Hairstore on hiusliiketoimintaketju, johon kuuluu 19 toimipaikkaa ympäri Suomea.  Yritysjärjestelyiden myötä tilanne oli haasteellinen ja muutoksia piti tehdä nopeasti.

– Hairstore halusi keskittyä omaan liiketoimintaansa ja järkeistää tukitoimintoja. Muutos vanhoista ohjelmista Maestron järjestelmään tapahtui parissa viikossa, varmasti suomenennätysvauhtia, kertoo johtaja Matti Riivari Maestrolta.

– Kaikkien vanhojen erillisten ohjelmistojen sijaan meillä on nyt yksi kokonaisuus, josta maksamme kiinteää kuukausivuokraa. Se on kaikin puolin järkevää: kulut ovat ennakoitavissa, eikä meidän tarvitse maksaa erillisiä lisenssi- tai päivitysmaksuja eikä huolehtia itse ylläpidosta, kertoo Pekka Jaatinen Hairstorelta.

Millainen Maestron kassa on?

  • MaestroNG Kassa- ja myymäläjärjestelmä on työkalu, joka sekä tukee ja tehostaa myyntiä, mutta vähentää samalla myyjän turhia rutiineita.
  • Tuote- ja asiakastiedot ovat aina ajan tasalla, samoin kuin vaikkapa maksutapahtumien vaikutukset tulos- ja taselaskelmiin.
  • Myyntien kirjaus on sujuvaa selkeässä käyttäliittymässä, mutta kesken myyntitapahtuman voit ylläpitää myös asiakasrekisteriä. Myydyt tuotteet poistuvat varastosta automaattisesti, ja tiedot myynneistä siirtyvät samalla kirjanpitoon saakka kertakirjauksella.
  • Myyntejä voit seurata reaaliajassa maksutavasta riippumatta erilaisin myyntitilastoin, ja kassatapahtumat siirtyvät myyntireskontran kautta kirjanpitoon ilman käsikirjauksia. Korttimaksujen seuranta ja saamiset ovat aina reaaliajassa, koska käsityönä tehtäviä reskontratäsmäytyksiä ei tarvitse tehdä.

Mitä hyötyjä MaestroNG Kassa- ja myymäläjärjestelmä tuo yrityksellesi?

kassajärjestelmä

Edellinen artikkeli

Kilpailukykyä taloushallinnon reaaliaikaisuudesta

Seuraava artikkeli

Kaupungistuminen muuttaa elämisen tapoja ja kuluttamisen muotoja

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö