Maestro osaksi menestyvää kansainvälistä ohjelmistotaloa

MAESTRO OSAKSI MENESTYVÄÄ KANSAINVÄLISTÄ OHJELMISTOTALOA

Hollantilainen Total Specific Solutions (TSS) on ostanut koko Maestron osakekannan 1.3.2018. Maestro on hollantilaisen TSS:n ja sen emoyhtiö CSI-konsernin ensimmäinen hankinta Suomessa.

Positiivista uutta tuulta Maestrolle

“Yrityskauppa on erittäin positiivinen kehitysaskel asiakkaidemme, henkilöstön ja koko yhtiön kannalta. Maestro jatkaa itsenäisenä suomalaisena yhtiönä, asiakassuhteisiin ei tule muutoksia yrityskaupan myötä ja myös Maestron työntekijät jatkavat tutuissa rooleissa.”, tiivistää Maestron toimitusjohtaja Mika Savolainen.

“Maestro saa lisää ruutia ohjelmistokehitykseen ja voimakkaan pohjan jatkaa valitsemaamme strategiaa kaupan alalla Unelmien Kauppapaikka®– ja tilitoimistoissa Verso-konseptissa. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme parhaat ja kilpailukykyiset työkalut menestyvään liiketoimintaan.”, Mika Savolainen jatkaa.

Kaupan myötä yrittäjä ja pitkäaikainen pääomistaja Turo Puittinen jää pois yrityksen palveluksesta.

“TSS:lla on paljon kokemusta ohjelmistoliiketoiminnasta, tästä syystä se on oikea omistaja luotsaamaan Maestroa eteenpäin. Halusin kääntää uuden sivun elämässä, mutta halusin samalla varmistaa, että yrityksen, työntekijöiden ja asiakkaiden tulevaisuus olisi turvallisissa käsissä.”, kertoo Maestron entinen hallituksen puheenjohtaja ja yrittäjä Turo Puittinen

TSS: Maestro on tärkeä vahvistus liiketoimintaportfolioomme

“Strategiamme on kasvattaa liiketoimintaa Euroopassa ja Maestro on ensimmäinen ostamamme yritys Suomessa. Maestro palvelee kahta asiakasvertikaalia, joista molemmista meillä on aiempaa kokemusta: kaupan alaa ja tilitoimistoja.

Kaupan alalla meillä on valtavasti tietotaitoa ja osaamista ACA:n kautta sekä viimeisimmän yritysostomme Dividen myötä. Maestron tilitoimistoihin keskittyneen Verso-konseptin kautta kasvatamme jalansijaamme myös laskentapalveluiden ohjelmistotarjoajana. Teimme aiemmin vastaavan hankinnan hollannissa ostamalla CreAims DS:n liiketoiminnan. Yhdessä toimitusjohtajana jatkavan Mika Savolaisen ja muun Maestron johdon kanssa kehitämme molempia vertikaalitoimialoja eteenpäin.”, kommentoi TSS:n Group CEO Ramon Zanders

 

LISÄTIETOJA

Mediamaestro Oy

Mika Savolainen, toimitusjohtaja

Puhelin +358 207 505 636

mika.savolainen@www.maestro.fi

 

Total Specific Solutions (TSS)

Ramon Zanders, Group CEO

Puhelin +31 (0)88 660 33 33

r.zanders@tss-vms.com

TSS

Total Specific Solutions on johtava tietotekniikkaratkaisujen toimittaja ja koostuu riippumattomista liiketoimintayksiköistä, jotka toimittavat tuotteita ja palveluita erityisille vertikaalisille markkinasegmenteilleen. Tämä markkinaosaaminen perustuu vuosikymmenien kokemukseen. TSS on osa Constellation Software Inc:tä (CSI), joka on Kanadan pörssissä noteerattu julkinen yritys. Lisätietoja: www.totalspecificsolutions.com.

Maestro

Maestro on itsenäinen ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut vähittäiskauppaan, palveluihin, tukkukauppaan ja ketjuuntuvaan liiketoimintaan Suomessa. Maestro palvelee kaupan alaa ratkaisulla, jossa ERP ja sähköinen kaupankäynti yhdistetään saumattomasti ja tilitoimistot Verso-kumppanuusohjelman kautta. Se perustettiin yli 30 vuotta sitten ja sillä on kolme toimipistettä Suomessa: Savonlinna, Lappeenranta ja Helsinki. Lisätietoja: www.maestro.fi

Lataa tiedote: Maestro osaksi menestyvää kansainvälistä ohjelmistotaloa

Edellinen artikkeli

Asiantuntijatapahtuma: B2B-asiakkaiden ostokäyttäytyminen muuttui – muutuitko sinä?

Seuraava artikkeli

Maestro mukana eCommerce and ShopTech -messuilla Messukeskuksessa

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö