Asiantuntijawebinaari 10.10. klo 14: Kaupan kansainvälistyminen. Miten suomalaisten kilpailukykyä vahvistetaan?

Ratkaiseeko kansainvälisessä kaupassa ainoastaan hinta, toimitusvarmuus ja nopeus? Millaiset mahdollisuudet suomalaisilla yrityksillä on laajentua ulkomaille kivijalan kautta? Entä pelkästään Suomessa toimivat yritykset? Onko kansainvälistyminen jo jokaisen yrityksen porstuassa asiakkaiden kulutuskäyttäytymisen muutoksen myötä? Miten voit vahvistaa kilpailukykyäsi kansainvälisen verkkokaupan paineessa?

Maksuton asiantuntijawebinaari Unelmien Kauppapaikka®: Kaupan kansainvälistyminen. Miten suomalaisten kilpailukykyä vahvistetaan 10.10. klo 14. 

Ilmoittaudu tästä!

Vieraina kaupan kärkinimet

Sarjan kolmannessa lähetyksessä mukana on Salesenergyn liikkeenjohton konsultti Kaj Wikström, jolla on vahva näkemys kansainvälistymisestä. Hän kasvatti toimitusjohtajana Suomessa Kultajousi-ketjun valtakunnalliseksi ja yhdeksi toimialan suurimmista ketjuyrityksistä.

Toisena vieraana sanavalmis Aalto-yliopiston professori, kaupan erikoisosaaja Lasse Mitronen: 

Menestyvän kansainvälisen kaupankäynnin taustalla tulee olla kolmen kovan k:n tavoitteet: Kasvu, kannattavuus ja kassavirta. Kiintoisaa on, että miksi kotimaiset kauppayritykset eivät ole aina menestyneet näissä asioissa siinä määrin kuin olisi ollut mahdollista kansainvälisten kilpakumppanien tapaan?” Lue lisää Lassen näkemyksiä kansainvälistymisestä

Lasse Mitronen Kaj Wikström

Ilmoittaudu mukaan

45 minuutin keskusteluwebinaari lähetetään reaaliaikaisena Helsingistä ravintola Loisteesta suoraan sinun työpisteellesi. Tarvitset vain kännykän, padin tai tietokoneen ja syksyn mielenkiintoisin keskustelu on ulottuvillasi. Ilmoittautumisen jälkeen saat henkilökohtaisen osallistumislinkin ja olet mukana syksyn mielenkiintoisimmassa keskustelussa.

Ilmoittaudu webinaariin

Edellinen artikkeli

Kaupan kansainvälistymistä ohjaavat asiakkaat ja markkinamahdollisuudet

Seuraava artikkeli

Voisiko ostolaskujen käsittelyä olla helppoa ja mukavaa?

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö