Kangasalan Tilitoimisto Oy karsii rutiineitaan Maestron tilitoimisto­ratkaisulla

Kangasalan Tilitoimisto Oy karsii rutiineitaan Maestron tilitoimistoratkaisulla

Kangasalan Tilitoimisto on ottanut käyttöön Maestron tilitoimistoratkaisun. Uusi järjestelmä voidaan avata myös tilitoimiston asiakkaiden käyttöön, mikä parantaa merkittävästi tilitoimiston asiakaspalvelua.

Kangasalan Tilitoimisto tarvitsi taloushallinnon järjestelmän, jonka toiminnot ovat keskenään täysin yhteensopivia, ja joka vastaisi tilitoimiston tarpeisiin pitkälle tulevaisuuteen. Valinta kohdistui Maestron tilitoimistoratkaisuun.

Maestron ohjelmiston ansiosta asiakkaat voivat nyt aiempaa joustavammin valita, mitä taloushallinnon tehtäviä halutaan hoitaa itse ja mitä ulkoistaa tilitoimistolle. Asiakas voi myös seurata talouslukuja reaaliajassa, mikä antaa arvokasta tietoa liiketoiminnan kehityksestä yrityksen johdolle. Halutessaan asiakas voi ottaa käyttöön myös sähköisen laskutuksen ja siirtyä näin paperittomaan taloushallintoon.

”Asiakkaat voivat käyttää helposti omilta koneiltaan laskutus-, myyntireskontra-, laskunmaksu- ja pankkiliikenneohjelmia. Kun asiakkaan myynti- ja ostoreskontra ovat Maestron järjestelmässä, asiakas voi seurata tuloksensa kehittymistä reaaliaikaisesti”, toteaa Kangasalan tilitoimiston toimitusjohtaja Jari Martikainen.

Kertakirjaaminen karsii turhat rutiinityöt

Kangasalan Tilitoimiston järjestelmän valinnan ratkaisi Maestron ohjelmiston ominaisuuksien saumaton yhteensopivuus. Yhtenäisessä järjestelmässä riittää, että asiat kirjataan järjestelmään vain kerran, mikä säästää aikaa, vaivaa ja rahaa.

”Esimerkiksi pankkiohjelmisto on integroitu suoraan taloushallinnon järjestelmään, joten erillistä pankkijärjestelmää ei tarvittu. Tämä säästää ylläpito- ja päivityskustannuksia. Vakuutuimme myös siitä, että ohjelmisto vastaa tarpeisiimme tulevaisuudessakin. Lisäksi ohjelmiston hinta oli kilpailukykyinen verrattuna muihin vaihtoehtoihin”, Martikainen toteaa.

”Tilitoimistoratkaisumme avulla tilitoimistot voivat avata järjestelmänsä uudella tavalla myös asiakkaan käyttöön. Asiakas voi tällöin valita omaan tilanteeseensa sopivan työskentelymallin, ja tarvittaessa muuttaa työnjakoa joustavasti. Liiketoiminnan johtaminen tehostuu, kun reaaliaikaiset talousluvut ovat aina saatavilla omalta koneelta”, sanoo Maestron toimitusjohtaja Turo Puittinen.

Maestron modulaariseen tilitoimistoratkaisuun voidaan sisällyttää esimerkiksi kirjanpito, laskutus, tilaukset, ostolaskut, pankkiohjelma, sähköinen laskutus ja laskujen vastaanottojärjestelmä sekä palkanlaskenta. Täysin yhteensopivat osakokonaisuudet voidaan ottaa käyttöön yksi kerrallaan.

Kangasalan Tilitoimisto Oy lyhyesti

Kangasalan Tilitoimisto Oy tarjoaa asiakkailleen kattavat tilitoimistopalvelut palkkahallinnosta tilinpäätöksiin ja verosuunnittelusta yhtiösopimuksiin. Tilitoimiston laajaan asiakaskuntaan kuuluu niin yhdistyksiä, säätiöitä ja toiminimiä kuin osakeyhtiöitäkin.

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö