Juvan Tili Oy: Turvaa sekä asiakkaille että tilitoimistoyrittäjälle

Juvan Tili Oy: Turvaa sekä asiakkaille että tilitoimistoyrittäjälle

– Kun asiakkaat käyttävät samoja ohjelmistoja omilla tunnuksillaan, voimme tarjota heille varahenkilöpalvelua. Jos asiakas vaikka sairastuu, kirjanpitäjä voi hoitaa laskutuksen tai laskunmaksun vaivattomasti, kertoo toimitusjohtaja Jaana Kärkkäinen Juvan Tili Oy:stä.

– Palvelun valinneet asiakkaat pitävät tätä erittäin hyvänä mahdollisuutena ja tärkeänä riskien hallinnan välineenä. Myös useassa toimipaikassa toimivalle tilitoimistolle itselleen ohjelmien käyttäminen Maestron konesalista käsin on vaivatonta ja helppoa.

Neljä vuotta Maestron ohjelmia käyttänyt Juvan Tili Oy on kuusi henkilöä työllistävä auktorisoitu tilitoimisto, jolla on toimipisteet Juvalla ja Puumalassa. Lisäksi yksi omistajista työskentelee pääosin Mikkelissä. Vuonna 1977 perustetun yrityksen omistavat Jaana Kärkkäinen, Heli Lipsanen ja Kia Huoponen.

 Helpot ja helpottavat ohjelmat

Monet Juvan Tili Oy:n asiakkaista ovat jo valinneet mahdollisuuden käyttää tilitoimiston kanssa samoja Maestron ohjelmia verkossa.

– Maestron ohjelmat ovat helppoja, ne oppii nopeasti. Mekin osaamme opettaa niiden käytön asiakkaillemme! toteaa Jaana Kärkkäinen iloisesti.

– Vaikka verkkoyhteydet maaseudulla eivät välttämättä ole aina vakaita, on monille asiakkaistamme hyvin tärkeää, että näiden ohjelmien ansiosta heidän ei tarvitse lähteä kenties hyvinkin kauas viemään laskuja postiin, vaan he voivat sähköisten järjestelmien avulla hoitaa kaikki asiat sieltä kotoa käsin.

Tieto kulkee kumpaankin suuntaan

Juvan Tili Oy on mukana Maestron ja tilitoimistojen välisessä kumppanuusohjelmassa.

– Tilitoimistokumppanien Verso-päivillä Maestro kertoo laajemmin, mitä kehityksiä on tulossa. He ovat hyvin avoimia ja meitä yrittäjiä ja ohjelmiston käyttäjiä kuunnellaan ja kehitysehdotuksia kerätään, kertoo Jaana Kärkkäinen.

– Myös käyttäjäkoulutus on edullista ja hyvätasoista.

– Kumppani-extran välityksellä Maestrolle voi myös jättää kehitysehdotuksia, mutta heillä on kyllä muitakin toimivia kanavia. Esimerkiksi itse laitan usein sähköpostia, ja kyllä viesti on aina sitäkin kautta mennyt perille, toteaa Jaana Kärkkäinen.

Maestro pelasti tylsiltä rutiineilta

– Nuoret pitäisi saada tajuamaan, miten monipuolinen ala tilitoimistoala on! innostaa Kärkkäinen. – Tämä on mitä suuremmassa määrin asiakaspalvelutyötä, ihan päivittäin olemme asiakkaiden kanssa tekemisissä.

Tylsää, vanhanaikaista tilitoimistorutiinia eli tositteiden kirjaamista ei enää tarvitse tehdä juuri lainkaan.

– Maestro muutti työskentelyä sillä tavalla, että vanhanaikainen tositteiden paukuttaminen järjestelmiin on jäänyt melkein kokonaan pois. Esimerkiksi kun teet myyntilaskun, niin sille ei enää sen jälkeen tarvitse tehdä yhtään mitään, kaikki seuraavat vaiheet tapahtuvat automaattisesti.

– Ja tieto on reaaliaikaista, mikä on helpotus monille asiakkaille. Itsekin vertaan joka päivä, mihin ollaan menossa ja miten budjetti toteutuu.

Melkein kaikki käytössä

Juvan Tili Oy:ssä on käytössä laajasti Maestron taloushallinnon ohjelmistoa.

– Sähköinen työpöytä on varmasti seuraava, jota lähdetään enemmän ottamaan käyttöön, arvioi Jaana Kärkkäinen. – Sitä voisi hyödyntää myös niiden asiakkaiden kanssa, jotka vielä toistaiseksi tekevät esimerkiksi tuntilistoja jossain muussa järjestelmässä. Se mikä tässä eniten viehättää, on se, että tuoteperhettä voi kasvattaa aina eteen tulevien tarpeiden mukaan ja sitä kautta saa uutta innovaatiota myös tilitoimiston arkeen. Eteenpäin mennään – yhdessä ohjelmatoimittajan kanssa, kumppanina.

Juvan Tili Oy lyhyesti

Juvan Tili Oy on kuusi henkilöä työllistävä auktorisoitu tilitoimisto, joka on perustettu jo vuonna 1977. Yrityksen omistavat Jaana Kärkkäinen, Heli Lipsanen ja Kia Huoponen. Yritys tarjoaa kattavat tilitoimistopalvelut ja on lisäksi hyvin perehtynyt maa- ja metsätalouden verotusasioihin. Toimipisteet ovat Juvalla ja Puumalassa, lisäksi yksi työntekijöistä työskentelee pääosin Mikkelistä. Käyttöä olikin käyttöä palvelulle, jossa töitä voidaan tehdä samoilla ohjelmilla kätevästi paikasta riippumatta.

Jaa LinkedInissä
Jätä yhteydenottopyyntö